90’lı yıllarda dizisi çekilen 5 şarkı

HABER MASASI
Abone Ol

Bu şarkıları, liseliler asla ama asla hatırlamaz.

90'lı yıllarda en çok albümü satan şarkıcılara, yapımcılar şarkılarının üzerinden dizi yapma önerisinde bulunurdu. İşte 90'lı yıllarda dizisi çekilen 5 popüler şarkı...
1. Hiç Bana Sordun Mu? - Kenan Doğulu
Kenan Doğulu, “Hiç bana sordun mu?” isimli diziyle 1997 yılında izleyiciyle buluşmuştu. Böylelikle pop müzik alanında ilk defa bir şarkının dizisi çekilmiştir.
2. Unutabilsem-Emrah
Emrah hem şarkıcığı hem de oyunculuğu ile büyük başarı elde etmiştir. Arzu Yanardağ ve Emrah'ın başrolleri paylaştığı dizi yayınlandığı dönemde oldukça beğeni topladı.
3. Berivan-Sibel Can
Sibel Can daha önce çeşitli dizilerde yer almıştır. Berivan Dizisi'nde Sibel Can başrolü Emre Kınay ile birlikte paylaşmıştır.
4. İntizar-Muazzez Ersoy
Muazzez Ersoy'un üç şarkısının dizisi çekilmiştir. Dizilerin de etkisiyle Ersoy'un albümleri o yıllarda satış rekorları kırıyordu.
5. Fırtınalar- Ebru Gündeş
1995 yapımı Fırtınalar Dizisi'nde Ebru Gündeş ve Kerem Alışık birlikte rol almıştır. Şarkının klibininde de dizideki sahnelere yer verilmiştir. Fırtınalar Dizisi, şarkısı kadar beğenilmiş ve yayınlandığı dönemde beğeniyle izlenmiştir. O zamanlar henüz Ebru Gündeş'in adını yeni yeni duyurmaya başlayan bir isimdi.