Aamir Khan'ın mutlaka izlenmesi gereken 5 filmi

HÜSNA KÖŞGER
Abone Ol

Hindistan'ın en büyük marka yüzlerinden biri olan Aamir Khan'ın kendisine özgü bir sineması var. Peki biz bu sinemanın 'en iyilerine' ne kadar hakimiz?

Hindistan'ın dünyaca ünlü aktörü Aamir Khan, yeni filmi Thugs Of Hindostan ile seyircisine kavuşmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl ülkemize de gelen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın misafiri olan Khan, yeni filminde bir savaşçı olarak karşımıza çıkıyor.

Hayranlarına soruyoruz: Aamir Khan'ı ne kadar tanıyorsunuz?
Hayat

Mutlaka izlenmesi gereken 10 Aamir Khan filmi
Hayat

Thugs Of Hindostan filminin fragmanı

Peki Aamir Kahn'ın muhakkak izlememiz gereken filmleri de yok mu? Var elbet. Bu amaçla sizlere, mutlaka izleyip arşivinizde tutmanız gereken filmler listesini derledik.

Böylelikle belki de akşamleyin dizi değil film izlemiş olursunuz fena mı? :)

0. Dangal

Aamir Khan'ı eski bir güreşçi olarak izlediğimiz filmde, bir babanın kızları için verdiği başarı mücadelesi aktarılır.

0. 3 Idiots

Herkes sevdiği hayatı, istediği işi yapmalı. Böyle olursa daha mutlu bir dünya bizleri karşılayabilir. İşte 3 Idiots filminin bizlere verdiği mesaj da tam olarak bu. Kalbini dinle!

0. Secret Superstar

Hayallerimize kavuşmak için neleri göze alırız? Babamızın koyduğu kumdan kaleler yıkılacak kadar güçlü müdür? İşte tüm bu soruların cevabı bu filmde gizli.

0. Her Çocuk Özeldir

Kuşkusuz, kendi fikirlerini sunmaktan bir adım geri durmayan editörünüzün de tercihi bu film. Bir çocuğun duygularını dinleyin ve onun kendi olabilmesi için elinizden gelen her şeyi yapın.

0. Lagaan

İngiliz sömürüsü altındaki bir Hint köyünün 1893 yılında, ekonomik bağımsızlığını kazanmak adına verdiği savaşı anlatan film, Kahn'ın aynı zamanda yapımcı kimliğiyle de yer aldığı bir iş.