Afyonkarahisar'da yolcu otobüsü ile tır çarpıştı: : 2 ölü 21 yaralı

HABER MASASI
Abone Ol

Afyonkarahisar'da feci bir kaza oldu. Yolcu otobüsü ile tırın çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, sürücülerinin kimlikleri henüz belirlenemeyen 21 FP 442 plakalı Has Diyarbakır firmasına ait yolcu otobüsü ile 42 D 7490 plakalı tır, Afyonkarahisar-Konya kara yolunun 20. kilometresinde çarpıştı.

Kaza anından başka görüntü

Kazada 2 ölü 21 yaralı var

İhbar üzerine olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırılıyor.

Kontrolü kaybeden sürücü trafik polislerinin aracına böyle çarptı
Çin'in Shandong eyaletinde bir otoyolda araç kontrolü yapan trafik polisleri, sorumsuz bir sürücü yüzenden zor anlar yaşadı. Çok hızlı giden sürücü polislere yakın bir yerde kontrolü kaybetti ve polis aracına çarptı. O sırada araca yakın olan polis memuru ise kazadan kıl payı kurtuldu.

Hatalı sollama yapan motosiklet sürücüsü metrelerce böyle sürüklendi
Kocaeli'deki trafik kazaları kent güvenlik kameralarına yansıdı. Hatalı sollama yapan otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsünün metrelerce sürüklenme anı saniye saniye görüntülendi.

Virajda kafa kafaya gelen motosikletlilerin kaçınılmaz kazası
Filipinler'in Marilaque kentinde bir motosikletli kendi yolunda ilerlerken virajda karşı şeride geçen başka bir motosikletli ile çarpıştı. Kazada can kaybı yaşanmadığı belirtildi. O anlar motosikletli gencin kamerasına böyle yansıdı.

Anadolu Otoyolu'nda zincirleme trafik kazası
Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde 12 aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, otoyolun Ankara istikameti Gümüşova rampaları mevkisinde 10 otomobil, 1 tır ve 1 kamyonet çarpıştı. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.