Ağacı yumruklayarak antrenman yapan 8 yaşındaki boksör kız

ANIL KARAKUŞ
Abone Ol

Evnika. 8 yaşındaki minik boksör doğada ağaç ve tomruk gibi materyallerle antrenman yapıyor. Küçük yaştaki boksörün çevikliği ve acıya dayanıklılığı izleyenleri şaşırtıyor.

Minik boksörü bu antrenmanlara alıştıran Uzak doğulu olan hocası. İlk antrenmanlarından biri, ormanda tomruğa sağlı sollu kroşeler vurmak. Rusya'da bu tarz antrenmanlar çok olağan. İşte minik boksörün ilginç antrenmanları;
0.
Ailesi de her zaman yanında. Hep birlikte antrenman için dağlara ve ormanlara gidiyorlar. Evnika burada her türlü doğal materyalle antrenman yapıyor. Bir tomruğa dakikada 100 yumruk atabiliyor.
0.
Evnika'nın babası kızının özel bir yeteneğe sahip olduğunu belirtiyor. "Evnika 4 yaşındayken abisini taklit ederek ağaçlara yumruk atmaya başladı, sonra da bu seviyeye kadar geldi. O ağaçlara vurduğu zaman çıkan gürültüyü çok seviyorum."
0.
Evnika, ABD'li kadın dövüşçü Ronda Rousey gibi antrenman videolarını sosyal medyada paylaşarak bir anda ünlendi. Ailesi kızının boks eğitimi ABD'de alması için kampanya başlattı. Böyle giderse Evnika ABD'ye gidene kadar Rusya'da sağlam ağaç kalmayacak :)