Albayrak Kariyer Günleri Devam Ediyor

CİHAN DAMLA
Abone Ol

Üniversiteler tarafından organize edilen Kariyer Günleri kapsamında, Albayrak İnsan Kaynakları Yetkilileri geçtiğimiz günlerde Bilgi Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Üniversiteler tarafından her yıl düzenlenen 'Kariyer Günleri' etkinliğine katılan Albayrak Grubu iş hayatına atılmaya hazırlanan öğrenciler ve mezunlarla bir köprü kurmayı hedefliyor. Albayrak Kariyer Günleri, öğrencileri profesyonel hayata hazırlayıp, kariyerlerine doğru yerden başlamalarını sağlamak ve Albayrak Grubu'nun iş gücü, kurumsal yapısı ve kültürünü tanıtmayı hedefliyor.

Albayrak Grubu 65 yıllık tecrübesi ve 15.000 çalışanıyla hizmet, lojistik, medya, sanayi, ticaret ve sosyal sorumluluk faaliyetleriyle gençlere yurt içi ve yurt dışında bir çok alanda iş imkanı vaad etmektedir. Albayrak Grubu uyguladığı rekabetçi ücret politikası ve sunduğu sosyal haklar ile gençlere eğitim ve kariyeri bir arada sunmaktadır.

Albayrak İK Grup Müdürü Hüseyin Yavuztürk, "İnsan kaynakları olarak 'önce insan, sonra değerlerimiz' diyoruz. Çalışanlarımıza karşılıklı saygı ve güvene dayalı bir ortam hazırlamak bizim asli hedeflerimizdendir." diyerek kurum kültürünü bize en iyi şekilde açıklıyor.





0. İK Grup Müdürü- Hüseyin Yavuztürk:
0.
0.
0. 2017 Yılı Albayrak Kariyer Günleri Programı:
0. Albayrak İnsan Kaynakları yetkilileri geçtiğimiz günlerde Bilgi Üniversitesi ve Arel Üniversitesi öğrencileriyle buluştu
0.