Amasya'da yolcu otobüsü devrildi: 6 ölü, 35 yaralı

HABER MASASI
Abone Ol

Amasya'nın Merzifon ilçesinde yolcu otobüsü devrildi. Kaza sonucu 6 kişinin hayatını kaybettiği, 35 kişinin ise yaralandığı bildirildi.

Amasya’nın Merzifon ilçesinde otobüs kazası meydana geldi.

Amasya'da yolcu otobüsü devrildi: 6 can kaybı, 35 yaralı
Amasya'nın Merzifon İlçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü devrildi. Kazada 6 kişi öldü, 35 kişi yaralandı.

Kaza bu saat 06.55'te Merzifon- Çorum yolunun 5'inci kilometresinde Çayırözü Köyü mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre İzmir'den Tokat Erbaa'ya gitmekte olan Erova seyahat firmasına ait 60 ER 907 plakalı yolcu otobüs, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesiyle devrildi. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda jandarma, polis sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada 6 kişi hayatını kaybetti. 35 yolcu yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından çevre hastanelerde tedavi altına alındı. Ölen yolcunun cansız bedeni, hastane morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle Amasya-Çorum kara yolu bir süre trafiğe kapandı.

Kaza sonucu 6 kişinin hayatını kaybettiği, 35 kişinin ise yaralandığı bildirildi.

Yaralılar hastaneye kaldırılıyor

Merzifon Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yanındaki kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda acil sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırılıyor.