Apple'ın Fabrika çalışanı iPhone 8'in tasarımını sızdırdı

HABER MASASI
Abone Ol

Apple, iPhone 8'i büyük bir gizlilik içinde geliştirmeye çalışsa da iPhone 8'in üretildiği fabrikada çalışan bir kişi merakla beklenen telefonun tasarımını sızdırdı.

Gün geçtikçe daha fazla sızıntı yaşadığımız iPhone 8 konusunda en çok merak edilen şeylerden biri de tasarımı.

Dünyada gizliliği en çok önemseyen şirketlerin başında Apple gelir. Ancak yine de bir fabrika işçisi yürek yemiş olacak ki telefonun tasarımını kendi çizerek sosyal medyada sızdırdı. İşçinin yaptığı çizim profesyonel olmasa da bize telefonun tasarımı ve özellikleri konusunda bize çok fazla bilgi veriyor ve daha önce ortaya çıkan dedikodular ile eşleşiyor.

Cihazın ön kısmının çizimine baktığımızda home düğmesinin bulunmayacağı gözüküyor. Ekranın, Galaxy S8’de olduğu gibi ön panelin büyük bir kısmını kapladığını ve çerçevenin son derece küçük olduğunu görüyoruz. Telefonun arkasında çift kamera olduğunu ve bu kameraların iPhone 7'de olduğu gibi yatay değil dikey konumlandırıldığını görüyoruz. Bu açılar bize, telefonda 3D haritalama yeteneği olacağını gösteriyor.

Aynı notta, ön tarafta da çift kamera olabileceği konuşuluyor. Bu sayede kullanıcının yüzünü 3D haritalama yeteneği ile bulabileceği söyleniyor. Bu tarz içerikler henüz kesinleşmiş açıklamalar olmadığı için kesin bir şey söylenemez.

Şu ana kadar iPhone 8 hakkında kesin olarak bildiğimiz birkaç gerçek bulunuyor: 5.8 inç boyutunda OLED ekranlar, dahili kablosuz şarj, yeni dokunmatik kontroller ve paslanmaz çelik gövde.