Askeri kışladaki orman alev aldı

HABER MASASI
Abone Ol

Hasdal Kışlası'nın içinde yer alan ormandan dumanlar yükseliyor. İtfaiye ekipleri olay yerine intikal ederek alevleri kontrol altına aldı.

Hasdal Kışlası'ndaki ormanlık alanda belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Olayın fark edilmesi üzerine askeri bölgeye çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi. Olay yerine Seyrantepe, Sarıyer, Kağıthane, Beşiktaş, Şişli ve Kemerburgaz ilçelerinden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın kısa sürede kontrol altına aldı.

Askeri kışlada büyük bir ormanlık alan bulunuyor.

Yangında ağaçlık alanın zarar gördü. Rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayılan yangına havadan da yangın söndürme helikopterliyle müdahele edilen çalışmalara askerler de katıldı.Yangının kontrol altına alındığı bildirildi. Soğutma çalışmaları ise devam ediyor.

Kazakistan'da orduya ait depoda art arda patlama
Patlamalar, Kazakistan'ın Türkistan bölgesinde bulunan Arys şehrinde orduya ait bir depoda meydana geldi. Art arda patlama sesleri duyan bölge sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve acil yardım ekibi sevk edildi. Patlamaların çıkış nedeni henüz bilinmezken, patlamalar sonrası çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi devam ediyor.