ASUS, MacBook Pro rakibi yeni bir bilgisayar tanıtacak

HABER MASASI
Abone Ol

Tayvanlı ASUS, Barselona'da düzenlenecek olan MWC 2017'de MacBook Pro rakibi yeni bir ZenBook Pro tanıtımı yapacak.

Gelecek hafta Pazartesi günü MWC 2017 kapsamında ziyaretçilere kapılarını aralayacak olan Barselona, birçok farklı şirketin katılımıyla önemli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Daha çok akıllı telefon, tablet ve giyilebilir ürünler kapsamında mobil teknolojilerin tanıtılacağı organizasyon, esasında bilgisayar üreticileri için de büyük önem taşıyor.

Keza bu kapsamda ASUS ve HP'nin sahneye çıkarak yeni yüksek performanslı taşınabilir bilgisayarlarını sergilemesi bekleniyor. Hatta ASUS'un tanıtımını yapacağı bilgisayar, şirkete yakınlığıyla tanınan birçok analist tarafından değerlendirildi. Tayvanlı üreticinin MWC 2017'de ZenBook serisine Pro takılı yeni bir üst seviye bilgisayar ekleyeceği öngörülüyor.


ZenBook Pro ailesindeki diğer ürünlerde olduğu gibi versiyonunda da alüminyum alaşımlı bir gövde kullanılacak. Üstelik fotoğraftan da görülebildiği tuşlar da metal ve bu da kullanıcılara gerçek bir "premium" hissi uyandırıyor.

7.nesil Intel Core Kaby Lake işlemcilerle gelecek olan ZenBook Pro, GeForce GTX 1060 ekran kartıyla gelecek. En önemli detaylardan biri de 4K çözünürlükteki 15.6 inç'lik ekran. Tüm bu özellikler sebebiyle ZenBook Pro'nun Apple cephesinde MacBook Pro'ya rakip olabileceği üzerinde duruluyor.