Bahar'ın gelişini kutlayacağınız iç kıpırtadıcı şarkılar listesi

HÜSNA KÖŞGER
Abone Ol

Bahar ve müziğin kesinlikle ortak bir buluşma noktası olmalı...

İçimizi kıpır kıpır eden, bizleri olduğumuzdan daha enerjik ve mutlu hissettiren o güzel döneme girmiş bulunuyoruz. Güneşinin rahatsız etmediği, rüzgarının huzuru estirdiği bu dönemde şarkılarda bir armoni de birleşip bizlere eşlik ediyor.

Sizler için bu içeriğimiz de; bahar'ın gelişini kutlayacağınız iç kıpırtadıcı şarkılar listesi hazırladık.

1. Yeni Türkü - Eyvallah

Fonda bu şarkı çalsın; siz tüm sevdiklerinizi bir masa etrafında toplayıp yemeklerinizi yiyin, geçmişe bir eyvallah çekip gülüşün. Hayali bile güzelse; haydi durmayın arayın dostlarınızı.

2. Göksel - Senden Başka

Ne o yoksa aşık mı oldunuz? Ya da sevginin en güzelini yaşadığınız bir dönemde misiniz? O zaman şarkınız hazır; eski bir Türk filmindeki samimiyeti iliklerinizde hissedeceğiniz bir Göksel yorumu...

3. Nazan Öncel - Aşıklar Parkı

Ben bir melankoliğim diyorsanız o halde sizi Nazan Öncel şarkılarına alalım. Mekan önerisi isterseniz biz size Aşıklar Parkı'nı öneriyoruz.

4. Yalın - Aşk Diye

Yaz deyince Yalın, Yalın deyince yaz algısı aktif bir şekilde devam ediyor. Nitekim Yalın'ın tüm şarkıları da bu mevsime hizmet etmeye devam ediyor.

5. Candan Erçetin - Bahar

Adı üzerinde tam bir bahar şarkısı. Bahar geldiğinde sizler de mi neşeli ve capcanlı olursunuz? Öyleyse Candan Erçetin'i dinlemeye başlayın, çünkü o sizler için söylüyor.

6. Güliz Ayla - Olmazsam Olmaz

Tıpkı Yalın şarkıları gibi dinleyince size yazı ve baharı hatırlatan şarkılardan birisi de Güliz Ayla ve şarkıları demek mümkün.

7. Buray - Aşk mı Lazım?

Güliz Ayla gibi Buray'da yaz ve bahar mevsimini çağrıştıran şarkılarıyla listemizde kendisine elbette yer buluyor.