Bakırköy'de biri çocuk üç kişi ölü bulundu: Yine mi siyanür!

HABER MASASI
Abone Ol

Yakın zamanda siyanür içerek intihar eden 4 kardeşin ölümünün üzerinden çok zaman geçmemişken bir acı olay daha yaşandı. Bakırköy'de biri çocuk üç kişinin aynı evde cansız bedenleri bulundu. Olay yerine kısa sürede polis ve sağlık ekipleri intikal etti ve incelemeler başladı. Yapılan açıklamalar ise olay yerindeki kokunun siyanürü işaret ettiği yönünde.

Bakırköy'de bir evde biri çocuk üç kişinin cesedi bulundu. AFAD ekiplerinin dairede yaptığı ölçümlerde olay yerindeki kokunun siyanür olduğu tespit edildiği belirtildi.

Yapılan araştırmalarda siyanür şüphesi üzerine yoğunlaşıldı. -AA

Bakırköy Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "15 Kasım 2019 Cuma günü saat 06.45'te 155 Polis İmdat Hattına yapılan İlçemiz Osmaniye Mahallesi Çoban Çeşme Sokakta şüpheli ölüm ihbarı üzerine bahse konu adrese ivedilikle intikal edilmiş, (Z.D), (B.D) ve (A.D) isimli biri çocuk 3 kişinin cansız bedeniyle karşılaşılmıştır. Dairedeki koku nedeniyle AFAD (KBRN) ekipleri sevk edilmiştir. Ekip tarafından yapılan ölçümlerde olay yerindeki kokunun siyanür olduğu tespit edilmiştir. Konu ile ilgili olay yerinde gerekli önemler alınmış olup, adli ve idari tahkikat başlatılmıştır. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılmaya devam edilecektir" denildi.

Ölenlerin karı koca ile çocukları olduğu öğrenildi.

  • Emniyet Genel Müdürlüğü 22 Kasım tarihinde siyanürle ilgili toplanma kararı aldı.

Son derece zehirli olan siyanür maddesi.

Siyanür nedir?

Siyanür, siyano grubu, bir karbon ve ona üç bağlı azot içeren kimyasal bileşiklere verilen addır. Organik ve inorganik çeşitleri bulunmakta yahut endüstriyel prosesler ile üretilmekte ve kullanılmaktadır. Organik bileşikleri nitril grubu altında isimlendirilir ve çoğu zehirli olmaktan uzaktır.

Dört kardeşin intiharında yeni iddia: Siyanürü kız kardeşleri mi içirdi?
Dünya Politika

Dört kardeş evde ölü bulundu: 'Dikkat siyanür var' yazıp intihar ettiler
Dünya Politika