Baykal'ın sağlık durumu iyi

HİKMET YALÇINKAYA
Abone Ol

Eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, sabah saatlerinde ödem nedeniyle tekrar ameliyata alınmıştı. CHP Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Baykal'ın sağlık durumunun iyi olduğunu bildiren bir açıklama yaptı.

Eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumunda olumsuz bir gelişme yaşandı. Baykal, beyinde ödem ve kanama artışı nedeniyle tekrar ameliyata alındı.

Ameliyat sona erdi

CHP Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Deniz Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin bir açıklamada bulundu.

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, beyninde ödem ve kanama artışı görülmesi üzerine, yeniden ameliyata alındı. Ameliyatın ardından, aynı zamanda doktor olan CHP Milletvekili Metin Lütfi Baydar bir açıklama yaptı. Baydar, Baykal'ın sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Baydar, Deniz Baykal'ın sol tarafında beşte bir oranında bir kuvvet kaybı olduğunu, bunun nekahet döneminde düzelmesini beklediklerini de ekledi.

Baykal, Fransa Strasbourg’daki Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi’nin Genel Kurulu’na katılıp yurda döndükten sonra gece yarısı yüksek ateş, solunum sıkıntısı ve çarpıntı nedeniyle özel bir hastaneye kaldırılmıştı.

TBMM’nin en yaşlı vekili, 50 yıllık siyasetçi: Deniz Baykal
Gündem

Fransa’da zatürree hastalığına yakalandığı belirlenen Baykal’ın konuşma ve yürüme yetisinde bozukluk fark eden hekimler MR ve tomogrofisini çektikten sonra Baykal’ın beyninde pıhtı olduğunu tespit etmişti.

Deniz Baykal hastaneye kaldırıldı
Gündem