Bayram ziyaretlerinin ardından izleyeceğiniz en güzel 5 film

ASLI BAYRAM YILMAZ
Abone Ol

Kurban Bayramı’nda hem dini görevlerinizi yerine getirip hem de ailenize vakit ayırabilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte izleyebileceğiniz en güzel 5 filmi sizler için derledik.

Kurban Bayramı'nda akraba ziyaretlerini tamamladıktan sonra çekirdek ailenize biraz vakit ayırın. Bizden size tavsiye; ister sinemada isterseniz de evinizde ruhunuzu dinlendirecek filmler izleyin. Ailecek izleyebileceğiniz en güzel 5 film;
1. Buz Devri 5: Büyük Çarpışma
Yönetmen: Mike Thurmeier
Seslendirme: Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary, Queen Latifah, Jennifer Lopez, Neil deGrasse Tyson, Jesse Tyler Ferguson, Simon Pegg, Jessie J
Türkçe seslendirme: Ali Poyrazoğlu, Yekta Kopan, Haluk Bilginer, Tibet Töre, Barış Özgenç, Savaş Pat, Hazal Erdal, Fatih Özacun, Ecem Uzun, Ahmet Taşar, Altan Erkekli, Umut Tabak, Ayşe Tunaboylu, Sabanur Aksoy, Mehpare Özlük Divrik, Özgür Özdural.
Yapım Yılı: 2016
Ülke: ABD

Kurban Bayramı'nda çocuklarınızla birlikte sinemaya gitmeye ne dersiniz? Temmuz ayında vizyona giren Buz Devri 5: Büyük Çarpışma filmini ailecek izlemek güzel bir tercih olacaktır. Serinin son filminde sevimli dostlarımız bizlere yine hoş vakit geçirecek gibi… Meşe palamudunun peşinden ayrılmayan Scrat bu kez dünyanın sonunu getirebilecek bir olayın fitilini ateşler. Manny, Sid, Diego ve arkadaşları dünyaya çarpacak meteordan kaçabilmek için eşsiz bir serüvene çıkmaya karar verir. Serinin beşinci filmi işte bu yolculuğu konu alıyor.

2. Ghostbusters: Hayalet Avcıları
Yönetmen: Paul Feig
Oyuncular: Chris Hemsworth, Kate McKinnon, Kristen Wiig, Melissa McCarthy
Yapım Yılı: 2016
Ülke: ABD

80'li yıllarda ciddi bir hayran kitlesi oluşan Ghostbusterss / Hayalet Avcıları yeniden ekranlara döndü. 2016 yapımı filmi, bayramda sinemada izleyebilirsiniz. Ailecek izleyebileceğiniz bu eğlenceli film; Manhattan kentini ele geçirmek isteyen hayaletlerle, “Hayalet Avcıları” ekibinin mücadelesini konu alıyor.

3. Şirinler
Yönetmen: Raja Gosnell
Oyuncular: Neil Patrick Harris, Brendan Gleeson, Jayma Mays, Katy Perry, Hank Azaria
Yapım Yılı: 2013
Ülke: ABD

80'li ve 90'lı yıllarda dünyaya gelenler için 'Şirinler' en sevilen çizgi filmler arasındaydı. Zaman değişti, teknoloji gelişti ve 'Şirinler' animasyon olarak beyaz perdede karşımıza çıktı. Şirinler 1 ve Şirinler 2 isimli filmleri bayramda çocuklarınızla birlikte keyifle izleyebilirsiniz. Çocuklarınız, söz konusu iki filmi izlerken çok mutlu olacaktır. Ancak anne ve babalar çocukluklarında izlediği 'Şirinler'in tadını mutlaka arayacaktır.

4. Fanaa
Yönetmen: Kunal Kohli
Oyuncular: Kajol, Aamir Khan, Rishi Kapoor, Tabu, Kirron Kher
Yapım Yılı: 2006
Ülke: Hindistan

Kurban Bayramı'nda akraba ve kabir ziyaretlerinin ardından ailenize vakit ayırdınız. Çocuklarınızla keyifli vakit geçirdiniz. Sıra geldi biraz dinlenmeye. Mısırlarınızı patlattınız ve eşinizle birlikte güzel bir film izlemeye karar verdiniz. İşte size harika bir öneri; 2006 Bollywood yapımı Fanaa… Âmâ bir kız olan Zooni, tur rehberi Rehan'a aşık olur. Ancak Rehan bir terör olayı sırasında öldüğü izlenimini verir. Aradan yıllar geçer ve Rehan ortaya çıkar…



5. Aşk Tutulması
Yönetmen: Murat Şeker
Oyuncular: Tolgahan Sayışman, Fahriye Evcen, Murat Akkoyunlu, Ali Erkazan, Yasemin Öztürk
Yapım Yılı: 2008
Ülke: Türkiye


“Aşk Tutulması” filmi denildiğinde birçoğunuzun aklına Fenerbahçe gelebilir. Ancak bu romantik filmi, izlemek için Fenerbahçeli olmak şart değil. Fenerbahçeli Uğur ile sigortacı Pınar'ın tesadüfler sonucu başlayan büyük aşkı sizleri de kimi zaman güldürecek kimi zaman duygulandıracak.