Begüm Kütük ve Erdil Yaşaroğlu hala yasta

ELİF YARAR
Abone Ol

2010 yılında evlenen Begün Kütük ve Erdil Yaşaroğlu'ndan 3.5 aylık bebeklerini kaybettikten sonra ilk paylaşım.

Oyuncu Begüm Kütük ve karikatürist Erdil Yaşaroğlu 2010 yılında Suada'da muhteşem bir düğünle dünya evine girmişlerdi.

0. Durun siz kardeşsiniz

Çiftin nikah şahitliğini Cem Yılmaz, Arzum Onan ve Hande Kazanova yaptı. Düğünde, Begüm Kütük ile kendini karikatürize eden kareleri dağıtan Yaşaroğlu, törene elindeki ışın kılıcı ile katıldı. SuAda'nın girişinde üç metre genişliğinde bir panoya davetliler gelin ve damat için karikatür çizdi. Cem Yılmaz'ın nikah sırasındaki “Durun siz kardeşsiniz” sözü geceye damgasını vurdu. Bu espri tüm davetlileri kahkaha krizine sokmuştu.

0. 8 yıldır sessizlerdi
8 yıllık evlilikleri boyunca sessiz sedasız mutlu bir hayat süren çiftin ara ara boşanacakları haberleri çıksa da haberlerin yalan olduğu bir süre sonra ortaya çıkmıştı.
0. Bebek müjdesi
Geçtiğimiz aylarda hamile olduğu haberleri çıkan çift haberleri doğrulamış ve Begüm Kütük katıldıkları bir düğünde belirginleşen göbeği ile poz vererek mutluluklarını paylaşmıştı.
0. Acı haber
Geçen hafta çiftten acı haber geldi ve cinsiyeti erkek olan çocuklarının anne karnında öldüğü haberi yayıldı. Haberlerin ardından sessizliklerini koruyan çift apar topar Çanakkale'ye yerleşmişti. 
0. İlk paylaşım

Bebeklerini kaybettikten sonra sessizliğe bürünen çiftten ilk paylaşım Begüm Kütük'ten geldi. Bebeğini kaybettikten sonra instagram hesabından fotoğraf paylaşan Kütük, paylaşımın altına Mevlana'nın mesnevisinden bir parça yazdı.

0. İşte o paylaşım