Bir batında 8 çocuk doğuran kadın; Nadya Suleman

HABER MASASI
Abone Ol

2009 yılında sekiziz doğuran kadın Nadya Suleman’ın 14 çocuklu hayatı.

Bir çocuğun sorumluluğunu almak bile bu kadar zorken; aynı anda 14 çocuğa sahip olmak nasıl bir duygudur, kim bilir?

0.
1975 doğumlu Nadya Suleman'ın tamı tamına 14 çocuğu var. İlk çocuğunu 2001 yılında kucağına alan Nadya Suleman, 2009'a kadar 5 çocuk daha doğurdu. 8 yıl süren boşanma davası 2008'de sonuçlanan kadın, yeniden anne olmaya karar verdi.
0.
2008'de tüp bebek yapma kararı alan kadını, uzmanlar 3 taneden fazla embriyo yerleştirilmemesi gerektiği konusunda uyardı. Ancak Nadya bu duruma kulak asmadı ve tüm yasal sorumluluk belgelerini imzalayarak 6 embriyonun yerleştirilmesini onayladı. Yerleştirilen 6 yumurtanın bazıları bölününce de Nadya dünyaya sekiz bebek getirdi.
0.
Genç kadın kısa süre içinde dünyaya getirdiği 14 çocukla tüm dünyada adını duyurdu. Sekiziz çocuklarının doğumunun ardından ABD medyası, Nadya'nın 6 çocuğunun daha olduğunu hatta uzun yıllardır çalışmadığını yazdı. Kadının işsiz olduğu ve devletten aldığı çocuk yardımı sayesinde geçindiği uzun bir süre konuşuldu.
0.
Dünyaya sekiziz getirdiği için birçok insanın dikkatini çeken Nadya, bazı dergilere poz verip, mankenlik de yaptı. Yaptığı doğumlara rağmen fazlasıyla kilo veren Nadya'nın en büyük hayali ise Angelina Jolie'ye benzemekti.
0.
Maddi anlamda sıkıntı çektiği iddia edilmesine rağmen Nadya, bu uğurda milyonlarca dolar harcadı. Sonuç ise korkunç oldu. Gelin hep birlikte 42 yaşındaki Nadya Suleman'ın 14 çocuklu hayatına bir göz atalım;



0.
0.
0.
0.
0.