Bu kez de sucuklu tost! Zehirlenme vakalarının ardı arkası kesilmiyor: Anne ile oğlu hastanelik oldu
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde zincir marketten aldığı sucukla tost yapan F.A. ve 12 yaşındaki oğlu Ü.A., yedikten kısa süre sonra fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Karın ağrısı ve kusma şikayetleri yaşayan anne-oğul tedavi altına alınırken, sucuktan örnek alındı. F.A., hastane polisinde verdiği ifadede market hakkında şikâyette bulundu.
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, 28 yaşındaki F.A. zincir marketten satın aldığı sucukla hazırladığı tostu oğlu Ü.A. ile birlikte yedi. Bir süre sonra ikisi de karın bölgelerinde yoğun ağrı ve kusma şikayetleri hissetti.
Hastaneye kaldırıldılar
Adrese gönderilen ekipler, anne ve oğluna ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ikisini de hastaneye sevk etti. Hastanede gözlem altına alınan F.A. ve Ü.A.’nın tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.
Sucuktan numune alındı
Olayın ardından aile tarafından kullanılan sucuktan inceleme yapılmak üzere numune alındı. Hastane polisine ifade veren F.A., ürünü satın aldığı zincir marketten resmi olarak şikayetçi olduğunu bildirdi.