Çanakkale’de kan donduran kaza: İkisi ağır 5 kişi yaralandı

HABER MASASI
Abone Ol

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde ticari araç ile kamyonetin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. Kazada 2 kişinin durumu ağır olup, yaralılar çevre hastanelere sevk edildi. Olayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi Sapanca köyü yakınlarında 13.15 sularında meydana gelen kazada, Çanakkale’den Edremit yönüne giden Hüseyin Alacaoğlu yönetimindeki 17 AAD 047 plakalı ticari araç, aynı yönde seyir halindeki 17 SK 517 plakalı kamyonete arkadan çarptı.

Yaralılar hastaneye sevk edildi

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Çarpışmada ticari araçta bulunan Hüseyin Alacaoğlu ve Nazlı Alacaoğlu’nun durumu ağır olarak kaydedildi. Ayrıca Öykü Alacaoğlu, Atakan Alacaoğlu ve kamyonet sürücüsü İsmail Yılmaz da yaralanarak çevre hastanelere kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başladı

Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kazanın nedenine ilişkin incelemeler sürüyor ve yetkililer, yol güvenliği açısından vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Otoyolda kontrolden çıkan otomobil taklalar atarak refüje uçtu: 1 ölü, 4 yaralı
Jurnal.ist