CS:GO'nun popüler haritası Dust2 yenileniyor

FERHAT AYDIN
Abone Ol

Dünyanın en fazla oynanan aksiyon oyunları arasında bulunan CS:GO’nun en fazla oynanan haritası ise Dust 2. İşte resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre bu harita değişecek.

Counter Strike Global Offensive'in (CS:GO) haritası De_Dust, yılların eskitemediği ve ilk giriş seviyesinden ziyade daha çok üst seviye oyuncuların tercih ettiği Orta Doğu temalı bir haritaydı. Valve’ye ait oyunun en eski haritalarından olan De_Dust’un yerini şimdilerde Dust2 almaya başladı. Daha küçük yapısı ve daha düzgün planlamasıyla kullanıcılar tarafından sevilen Dust2 özellikle CS:GO’da en fazla tercih edilen harita olmayı başarmıştı.

Rekabetçi'den kaldırılmasının sebebi belli oldu

Senenin basında Dust2’yi ''rekabetçi moddan'' kaldıran Valve, konuyla alakalı bir açıklama yapma gereği de duymamıştı. O zaman nedeni belli olmayan durum atılan bir tweetle netliğe kavuştu. Valve’nin yaklaşık 8 aydır rekabetçide bulunmayan Dust2 haritası üzerinde düzenleme yaptığı ortaya çıktı.

Bir sonraki beta sürümünde test edilecek

Dust2 haritasının güncellendiğini yine CS:GO resmi Twitter hesabı duyurdu. Güncellenmiş hali merak edilen harita, ilk beta sürümünde test edilecek.

İslamofobi'nin kendine yer bulduğu 13 oyun
Teknoloji

Oynamadan kendinize iyi oyuncu diyemeyeceğiniz 11 efsane oyun
Teknoloji

15 yaşındaki kızı tacizle suçlanan CS:GO oyuncusu 1000 yıl ban yedi
Teknoloji

0.