Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsmail Küçükkaya'ya sert sözler

HABER MASASI
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sancaktepe'deki toplu açılış törenine katıldı.Erdoğan konuşmasında İsmail Küçükkaya ve Ekrem İmamoğlu yayın öncesi görüşmesine dair"Otelde soruları konuşmuşlar bu ne densizliktir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

"İstanbul'da otelde moderatörle (Gazeteci İsmail Küçükkaya) CHP'nin adayı (Ekrem İmamoğlu) bir araya geliyor. Orada soruları konuşuyorlar. Hangi soruları soracak, nasıl cevaplar verecek? Böyle bir şey olabilir mi? Bu ne densizliktir, bu ne ahlaksızlıktır? "

"Moderatörlük yapacaksın, bir televizyon programına çıkacaksınız ve bu televizyon programından önce soruları kalkıyorsun CHP'nin adayına veriyorsun. Kalkarsın her iki adayı da davet edersin onlarla konuşursun. CHP adayı görüşmeyi 2-3 dakika olarak ifade etti ama aynı odada 45 dakika kaldıkları görüntülerle ispatlandı."

İsmail Küçükkayanın Ekrem İmamoğlu ile görüşmeye geldiği anlar
Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu ortak yayınının moderatörü İsmail Küçükkaya'nın programdan 2 gün önce Taksim'deki The Marmara Hotel'de İmamoğlu ile görüştüğü ortaya çıktı. Küçükkaya'nın otele geldiği anların görüntüleri sosyal medyada yayınlandı.


  • Ne olmuştu?
  • Türkiye'nin konuştuğu "ortak yayın" ile ilgili skandal bir gerçek ortaya çıktı. CHP adayı Ekrem İmamoğlu ile programın sunucusu İsmail Küçükkaya'nın yayından 2 gün önce Taksim'de bir otelde görüştükleri ortaya çıkmıştı.