Dünyaca ünlü sit-com 'The Bing Bang Theory', Mayıs 2019'da final yapacak

HÜSNA KÖŞGER
Abone Ol

Televizyon tarihinin en uzun soluklu sit-com'u olan 'The Bing Bang Theory', Mayıs 2019'da final yapacak.

Konusu ve karakterleriyle sit-com dizilerine farklı bir yorum getiren dünyaca ünlü yapım 'The Bing Bang Theory' için artık sona gelindi.

279 bölümü geride bırakarak, Dünya tarihinin en uzun soluklu sit-com'u olma özelliğini taşıyan yapım, 2019 yılının Mayıs ayında son kez seyirci karşısına çıkacak.

The Bing Bang Theory

Final duyurusu için yapım tarafından gelen açıklamada, 'Yayınlandığı süre boyunca Big Bang Theory'e desteklerinden dolayı hayranlarımıza sonsuza kez minnettarız. Oyuncular, yazarlar ve ekip ile birlikte, dizinin son sezonunu ve finalini sunmayı hedefliyoruz' ifadelerine yer verildi ve dizinin son sezonu için 'destansı bir yaratıcı çalışma'nın sunulacağı belirtildi.

0. The Bing Bang Theory hakkında

2007 yılından bu yana Amerikan kanalı CBS'de yayınlanan dizi, iki üstün zekalı ev arkadaşının hayatına odaklanıyor ve çevrelerinde gelişen olayları yansıtıyor. Hikayenin ana karakterleri olan Leonard Leakey Hofstadter ve Sheldon Lee Cooper, fizikle uğraşan asosyal iki ev arkadaşıdır. Bilim ve alt dalları arasında geçen bu realist ve asosyal yaşantıları, kendilerinin tam zıttı bir karaktere sahip olan Penny'in dünyalarına dahil oluşuyla değişmeye başlar.