Once Upon a Time in Hollywood ilk fragmanı yayınlandı

ÖMER FURKAN ÇINAR
Abone Ol

Yönetmenliğini Quentin Tarantino'nun üstlendiği kadrosunda Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Al Pacino ve Margot Robbie gibi bir filmde toplanması güç bir kadroya sahip 'Once Upon a Time in Hollywood' filminin ilk fragmanı yayınlandı.

Her filmiyle olay olmayı başaran Quentin Tarantino, yeni filmiyle hiç olmadığı kadar ses getirecekmiş gibi görünüyor. Kadrosunda bir filimde bir araya gelmesi imkansız gibi gözüken isimleri toplayan Tarantino'nun Once upon a Time in Hollywood dün yeni görseller ve afişler gelmişti. Bugün de filmin ilk fragmanı yayınlandı.

Once Upon A Time In Hollywood filminin ilk fragmanı


Brad Pitt.

BradPitt, Leonardo DiCaprio, Al Pacino ve Margot Robbie gibi her biri tek başına başrol olabilecek isimlerin bir araya gelmesi, sosyal medyada 'israf' olarak yorumlandı. Filmin vizyon tarihi olarak 2019 Temmuz ayı seçildi.

2020 yılına damga vurması beklenen Hollywood yapımı 10 film
Hayat

Leonardo DiCaprio.

Once Upon a Time in Hollywood konusu nedir?

1969 yazında Los Angeles'de geçen filmde, hit bir dizide oynamış bir erkek TV aktörünün film sektörüne girmeye çalışması anlatılıyor. Aktörün yakın arkadaşı, aynı zamanda da dublörü de aynı şeyi amaçlamaktadır. Sharon Tate'in ve dört arkadaşının Charles Manson'un müritleri tarafından korkunç cinayeti ise filmde geri plandaki hikayeyi oluşturuyor.

Margot Robbie.

Holywood'u tahtından eden dahiler: Silikonwood
1885'de Lumiere kardeşlerin ilk belgesel filmi çekmesiyle hareketli görüntüler hayatımıza girdi. Sonrasında sinema çok hızlı bir şekilde gelişmeye başladı. Muhafız Hakan, Fi, La casa de papel, Roma, Okjo ve daha birçok dizi ve film artık Holywood yapımı projeleri geride bırakabiliyor. Neden teknoloji şirketleri milyarlarca dolarını bu sektöre yatırmaya karar verdi, ve gelecekte bizleri neler bekliyor? Çok Net'in bu bölümünde Silikon Vadisi'nin sinema ile ilişkisini inceledik.

Film 2019 Temmuz ayında vizyona girecek.


Once Upon a Time in Hollywood filminin kamera arkası görüntüleri (Filmin gerçekliğine inanmayanlar için)