Ekran tarihinin en başarılı kötü karakterleri

HÜSNA KÖŞGER
Abone Ol

Kötü rolünü oynamak hiç bu kadar iyi bir şey olmamıştı.

Onlar ekranın en sevilen ve en unutulmaz kötüleri. Rollerinde o kadar gerçekçi ve başarılıydılar ki, haksız bulundukları kadar haklı bulundukları da oluyordu.

Sizler için ekran tarihinin en başarılı 7 kötü karakterini derledik.

7. Paramparça - Hazal Gürpınar

Zengin ve şımarık sosyete kızının modern zaman temsili tıpatıp bu karakterdi. Sanıyoruz Alina'dan başkası da bu rolü daha başarılı oynayamazdı.

6. Medcezir - Orkun Civanoğlu

Hani o Yeşilçam'ın esas oğlanı sevdiği kızdan ayırmaya çalışna kötü kalpli, züppe zengin delikanlısı rolleri vardır ya işte onun genç nesil temsili kendisidir. Öyle bir kötüydü ki sonu akıl hastanesi olmuştu.

5. Aliye - İkbal

Kaynana kaynana cadı gibi kaynana şarkı sözünü çalıp, karşımıza bu karakteri koyabiliriz. O kadar yakışıyor, o kadar yeni gelinlerin gözünü korkutuyor...

4. Ezel - Cengiz Atay

Sevdiği kadın için, hırsları uğruna en yakın arkadaşını satan hain arkadaş modeli. Bir de yaptıklarında kendisini hep haklı bulurdu o ayrı.

3. Yaprak Dökümü - Ferhunde

Gelin deyince akıla gelen ilk karakterlerdendir Ferhunde. Allah düşman başına vermesin sözü tam da ona uygundur diyebiliriz. Sonrasında pişman oldu, iyi olmaya çalıştı o ayrı!

2. Ezel - Eyşan

Ekran tarihinin görüp görebileceği, "Eyşanlar ölmez" sözünün sebebi karakter! Daha söze gerek yok diye düşünüyoruz. Bu arada evet; "herkes öldürür sevdiğini"

1. Aşk-ı Memnu - Firdevs Yöreoğlu

Bir roman karakterinden fenomen bir karakter nasıl çıkartılır hepimize öğreten Firdevs Yöreoğlu'nu unutmak ne mümkün! Nitekim bunda en büyük etken; oyunculuğu ile Nebahat Çehre, seslendirmesi ile Gülen Karaman'a aitti.