Emekli maaşı ve ikramiyelerin ödeneceği tarih açıklandı

HABER MERKEZİ
Abone Ol

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu emekli maaşı ve ikramiyeleri ile ilgili açıklamada bulundu. Sarıeroğlu: "Emekli Sandığı emeklilerinin bayram ikramiyesi 7 Haziran'da, SSK emeklilerinin ikramiyeleri de 8 Haziran'da ödenecek." dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu emeklilerin maaşları ve ikramiyelerinin bayramdan önce ödeneceğini açıkladı.

İkramiyeler 7-8 Haziran'da ödenecek

Emekli Sandığı emeklilerinin bayram ikramiyesi 7 Haziran'da, SSK emeklilerinin ikramiyeleri de 8 Haziran'da ödenecek. Öte yandan Emekli Sandığı emeklilerinin maaşları ayın 1-5'i arasında, SSK-Bağkur emekli maaşları da 11-12-13 Haziran tarihlerinde ödenecek.

Ek gösterge değişikliği maaşları nasıl etkileyecek?
Gündem

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu'nun A Haber'de yaptığı açıklamadan öne çıkan başlıklar şöyle:

  • Haziran'ın ilk haftasında ödemeye yapacağımızı ifade etmiştik. 15 - 17 Haziran tarihleri arasında Ramazan bayramı var.
  • Bayram öncesinde vatandaşlarımızı daha da rahatlatmak adına, hem emekli maaşlarımızın ödemelerini hem ikramiyelerimizi bir önceki hafta yapmaya karar verdik.
  • Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerimizin ikramiyelerini, 7 Haziran 2018'de ödeyeceğiz. SSK emeklilerimizin ikramiyelerini de 8 Haziran 2018 tarihinde ödeyeceğiz.
  • Emekli Sandığı emeklilerimizin maaşlarını ayın 1-5'i arasında, SSK-Bağkur emekli maaşlarını da 11-12-13 Haziran tarihlerinde ödeyeceğiz