Enflasyonla Topyekûn Mücadele: Turkcell'den 2 kat bedava internet kampanyası!

YUNUS EMRE ŞAHİN
Abone Ol

Turkcell, 'Enflasyonla Topyekûn Mücadele' kapsamında bedava internet kampanyasını duyurdu. Hattı 4.5G olan ve BİP kullanan herkes Turkcell'in iki kat internet kampanyasından ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Konuya ilişkin detaylar haberimizde:

Turkcell, 'Enflasyonla Mücadele' projesi kapsamında yeni adımlar atmaya devam ediyor. Dev operatör, bu yeni programla birlikte iki katıinternet sunmaya başlıyor. Yani aslında şirket, 'Hediye İnternet Kampanyaları' sayesinde iki kat internet kazanmak mümkün hale geliyor.

Turkcell'in Enflasyonla Mücadele kapsamında hazırladığı bu proje, 4.5G uyumlu SIM kart sahiplerinin BİP uygulamasını indirmesiyle mümkün hale geliyor.

Turkcell CEO'su Kaan Terzioğlu'nun konuyla alakalı açıklaması şöyle:

  • Turkcell, Türkiye için var. Türkiye olmadan Turkcell olmaz. Turkcell'de artık aynı fiyata iki kat daha fazla internet kullanmaya başlayacaklar.

Turkcell 2018 hediye internet paketleri

Yani esasında Turkcell kullanan kişiler 13 Ekim 2018 tarihinden itibaren 31 Aralık 2018'e kadar 'Enflasyonla Mücadele' kapsamında kampanyadan yararlanabiliyor. Bunun için üye olmak, 4.5G'ye geçiş yapmış olmak ve telefonuna BİP kurmak yeterli. Ayrıca bu noktada BİP'ten Keşfet bölümünde yer alan 'Enflasyonla Mücadele' kanalını da takip etmek gerekiyor. Yani bu üç kriterden birini yerine getirmeyen kişiler aslında kampanyadan yararlanamıyor.

Ne olmuştu?

Hazine ve Maliye Bakanı Berak Albayrak'ın öncülüğünde başlayan 'Türkiye Kazanacak' projesi; 'Enflasyonla Topyekûn Mücadele', kampanyasıyla devam ediyor. Elbette Turkcell başta olmak üzere operatörler de bu kampanyaya tam destek veriyor.