Esenyurt'ta dehşet anları: Otele el bombası atıldı! Ekipler bölgede, geniş güvenlik önlemi alındı

HABER MASASI
Abone Ol

İstanbul Esenyurt’ta bir otelin önüne pimi çekili halde el bombası atıldı. Şans eseri patlamayan bomba, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri tarafından güvenli şekilde etkisiz hâle getirildi. Kaçan şüphelileri yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Esenyurt ilçesi Doğan Araslı Bulvarı’ndaki bir otelde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından pimi çekili el bombası otel önüne atıldı. Bombanın patlamaması, olası bir faciayı önledi.

Polis müdahalesi

Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler çevrede güvenlik çemberi oluşturarak bombayı kontrollü şekilde etkisiz hâle getirdi. Vatandaşlar olay bölgesinden uzaklaştırıldı ve çevrede güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı.

Şüphelilerin yakalanması

Polis, kaçan şüpheli veya şüphelilerin tespit edilip yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Hong Kong tarihinin en ölümcül yangını: Can kaybı128'e yükseldi!
Jurnal.ist