Eski Kanada Savunma Bakanı: 82 uzaylı türü dünyada dolaşıyor

HABER MASASI
Abone Ol

Eski Kanada Savunma Bakanı Paul Hellyer uzaylılar hakkında çok ilginç açıklamalarda bulundu. Yayınlanan videolar da tartışma yaratacak.

Komplo teorisyenleri her zaman uzaylıların varlığı ve dünyayla temas kurduğuna dair bilgiler verir. Ancak bu sefer iş çok ciddi. Çünkü eski Kanada Savunma Bakanı, 82 uzaylı türünün dünyada dolaştığını ve insanlarla temas kurduğunu açıkladı. Tasnif edilmemiş birçok belge, resim ve video gibi unsurlar teorisyenlerin bu hipotezlerini kanıtlayacak nitelikte.

Youtube'da bulunan Alien Races adlı video serisi de bu hipotezlere kanıt niteliğinde değerlendiriliyor. 3 parttan oluşan ve her biri ortalama yarım saat olan bu video serisine aşağıda göz atabilirsiniz;


0. BİLGİ KİRLİLİĞİ
Uzaylılar ve UFO konusunda her daim çok büyük bir bilgi kirliliği mevcut. Halbuki elimizin altında internet gibi bir kaynak varken onları kanıtlayacak bir bilgiye ulaşacağımıza aksine büyük bir bilgi kirliliği oluşturduk. Ancak bu videolara baktığımızda daha önce var olan birçok saçma video ve fotoğrafa göre çok daha gerçekçi ve mantıklı olduğunun altını çizmek gerekiyor.



Kaynak: Webtekno



0.
Bu videoda uzaylılar tarafında kaçırılanları, onlarla temas kuranları ve UFO'ya şahit olanları izliyoruz.
0.
İkinci videoda ise, askeri personeller, hükümet yetkilileri ve emekli olmuş bilim adamlarını ele alınıyor.
0.
Son bölümde ise, birçok devlet tarafından gizlendiği söylenen belgeler üzerinde duruluyor.