"FETÖ ile mücadele sonuna kadar sürdürülmelidir"

HABER MASASI
Abone Ol

Bahçeli, Kastamonu’da gerçekleştirdiği konuşmada önemli gündem başlıklarını ve 15 Temmuz darbe girişimini değerlendirdi. MHP lideri Bahçeli "FETÖ ile mücadele sonuna kadar sürdürülmelidir. Bu konuda tavsama olamaz, ihmal olamaz, hoşgörü olamaz" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli; "FETÖ ile mücadele sonuna kadar sürdürülmelidir. Bu konuda tavsama olamaz, ihmal olamaz, hoşgörü olamaz, hatırlı ve arkası olan FETÖ'cülerin korunması veya kollanması diye bir şey söz konusu edilemez." dedi.

Devlet Bahçeli: Herkes dilinin ayarına dikkat etsin
Gündem

Bahçeli, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, ülkemizin gelecek umududur, milli güvenlik ve beka sorunlarına yegane çözüm ve çaredir. 'Eski sisteme dönelim' diyenlerin FETÖ'yle irtibat ve iltisakları vardır. Eski sistemden medet umanların PKK'ya diyet borçları bulunmaktadır." dedi.

8 darbe davasında bin 600 sanık için hesap zamanı
Gündem

'FETÖ'nün en önemli kadrolarında hep öğretmenler var'
GZT'nin özel programı Güvenli Bölge her hafta olduğu gibi bu hafta da aynı saatinde sevenleriyle buluştu. Bu hafta konuşulan en önemli konulardan biri de ByLock ve ankesörlü telefon operasyonları oldu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Mete Yarar, 'Örgüt 15 Temmuz'dan önce ByLock'u bırakmıştı ve uzun zamandır kendi 'imam'larıyla kontörlü telefon üzerinden görüşüyorlardı. Özellikle mahrem imam denen, örgütün oluşturduğu kadroda en önemli görevlerde hep öğretmenler var. Subayların başında olan, onları gözetmekle, emir-komute etmekle görevli olanlar 'imam' anlamında öğretmenlerdi. Bunu bilmeyen vatandalar öğretmenlerin ya da örneğin bakkalların ne suçu var diyebiliyor' dedi.