FIFA 19 ne zaman çıkacak? Fiyatı ne kadar olacak?

NAZİF MENTEŞ
Abone Ol

Bu yıl UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’ni kendi saflarına katan ve KONAMI’nin önüne geçme adetini devam ettiren FIFA 19’un çıkış tarihi ve Türkiye satış fiyatı belli oldu. Bakın FIFA 19 kaç gün sonra karşımızda olacak?

Futbol tutkunu oyunseverlerin büyük bir ilgiyle ve sabırsızlıkla beklediği FIFA 19’un UEFA Şampiyonlar Ligini içeren tanıtımı yayınlandığından bu yana büyük heyecan fırtınası daha da yükseldi. Lisans haklarını elinde bulunduran PES serisinin sözleşme yenilememe hamlesi sonrası Şampiyonlar Ligi’ni kendi bünyesine katan FIFA oyunu, bu sene futbol tutkunlarına dünyanın en üst düzey futbol turnuvalarından birinin coşkusunu yaşatacak.

2000 TL'ye alınabilecek en iyi akıllı telefonlar listesi
Teknoloji

A-101, Sony Xperia XA modelini uygun fiyata satacak
Teknoloji

FIFA 19 ne zaman çıkıyor?

Yayınlanan tanıtım ile birlikte FIFA 19'un çıkış tarihi ve yer alacağı platformlar da belli oldu. 28 Eylül'de PC, PS4, XboxOne ve Switch konsolu için yayınlanacak olan FIFA 19'un Champions veya Ultimate Edition'larını alanlar, 3 gün erken erişime sahip olacak.

FIFA 19, Şampiyonlar Ligi hamlesiyle tarihi bir adım atmış olarak nitelendiriliyor

FIFA 19’un fiyatı ne kadar?

FIFA 19 Standart Edition'ın fiyatı yaklaşık 320 TL olarak belirtilirken, Ultimate Team için pek çok bonusa sahip olan Champions Edition ise 420 TL ve çok daha geniş Ultimate Team bonus materyali içeren Ultimate Edition ise 480 TL fiyat etiketiyle ön siparişe açılmış durumda.

0.