Film gibi olay: Minibüsün içerisinden cep telefonunu çalan hırsız şoför ile çarpıştı

ABDÜLKERİM ARSLAN
Abone Ol

İstanbul'da minibüsün içerisinden cep telefonunu çalan hırsız, olay yerinden kaçarken cep telefonunun sahibine çarptı. Hırsızlık anı ve sonrasında yaşananlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbul Kağıthane'de çalışır vaziyetteki bir minibüsün içerisinde bulunan cep telefonunu çalan hırsız, olay yerinden kaçarken cep telefonunun sahibine çarptı. Telefonun çalındığını farketmeyen vatandaş yoluna devam ederken, hırsızlık anı ve sonrasında yaşananlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

OTOBÜSÜ İZLEYEREK FIRSAT KOLLADI
Kağıthane, Çağlayan Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinin önünde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekleşti. 17 Mart Cuma günü Emrah Karakuş isimli çalışan çalıştığı firmaya ait minibüsle sokak üzerinde bulunan tekstil imalathanesine ürün getirdi. Bu ürünleri taşımak için minibüsten inen Karakuş çalışmaya başladı. Bu esnada sokağa gelen bir şüpheli camları açık vaziyetteki minibüsü izlemeye başladı.

UYGUN ANI YAKALAYINCA TELEFONU ÇALDI
Karakuş'un malzeme taşımasını fırsat bilen şüpheli, uygun anı kollayarak minibüsün kapısını açtı. Kapıyı açan şüpheli şarjda gördüğü telefonu alarak hızlı adımlarla uzaklaşmaya başladı.

HIRSIZ, MİNİBÜS ŞOFÖRÜ İLE ÇAPIŞTI
Şaşkın hırsız uzaklaşmaya çalıştığı sırada minibüs şoförü Emrah Karakuş'a çarptı. Ne olduğunu anlamayan Karakuş ve arkadaşının ise ürünleri taşımaya devam etti. Tüm Yaşanan hırsızlık anı ise bir iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

"GÜVENLİK KAYITLARIYLA GİDİP ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM"
Yaşanan hırsızlık nedeniyle şikayetçi olacağını ifade eden Karakuş, "Kapıyı açarak şarjda olan telefonu alıyor. Aldıktan sonrada kaçarken bana çarpıyor. Ancak o an hırsızın o olduğunu anlayamıyorum. Dikkatimi çekmedi. İki yıldır buraya ürün getiriyorum. Daha önce böyle bir şey başımıza gelmemişti. Bugün güvenlik kamera kayıtlarıyla giderek şikayetçi olacağım." ifadelerini kullandı.