Her hafta entrikalarıyla gündeme geliyor! Cuma akşamının kazanan yapımı belli oldu

HÜSNA KÖŞGER
Abone Ol

Cuma akşamının merakla beklenen reyting sonuçları açıklandı. Arka Sokaklar ve İstanbullu Gelin arasındaki kıyasıya rekabet bu hafta da devam etti.

Cuma akşamının merakla beklenen reyting sonuçları açıklandı. Birinci yapım değişmezken, final yapacağı haberleriyle gündeme gelen İstanbullu Gelin, üçüncü gelerek listedeki tüm akışı değiştirmeye devam etti.

Müge Anlı'nın ilk 10'a giremedği gündüz kuşağının kazananı, AB grubundan ilk 10'a girmeyi başaran Yemekteyiz oldu. İşte reyting sonuçları.

0. Total

Total grubunun birincisi 7.30'luk reyting ile Arka Sokaklar'ın oldu. Final yapacağı iddia edilen İstanbullu Gelin, 6.20'lik reyting ile üçüncü olarak listede zirveden inmeyen Aşk ve Mavi'yi yedinciliğe itmeyi başardı. Dizi bu başarısıyla, ikinci sıradaki Survivor'u da zorlama başarısını sürdürdü.

0. AB grubu

AB grubunun birincisi 8.95 reyting ile İstanbullu Gelin oldu. Dizi, diğer grubun birincisi olan Arka Sokaklar'ın 5 puan üzerinde bir reyting almayı başardı. Payitaht Abdulhamid, dördüncülük sırasında yer alarak ilk on barajındaki varlığını sürdürmeye devam etti. Gündüz kuşağının birincisi, hareketli yayınları ile Yemekteyiz oldu.