Geçmişten günümüze sözleri dillerden düşmeyen 10 farklı düet

TUĞBA TÜRKER
Abone Ol

Dinlemekten keyif aldığınız gelmiş geçmiş unutulmayan 10 farklı düet.

Müzik ruhun gıdasıdır. Birbirinden güzel şarkıları eşsiz yorumları ile birleştirerek efsanevi şarkılara imza atan unutulmaz 10 farklı düet…
1. Sibel Can & Orhan Gencebay-Severek Ayrılalım
Orhan Gencebay'ın 1993 yılında Sibel Can ile birlikte çıkardığı Hayat Devam Ediyor albümünde yer alan “Severek Ayrılalım” şarkısının sözü ve müziği Orhan Gencebay'a ait. Sibel Can daha yeni müzik hayatına başladığı bu yıllarda, Orhan Gencebay'ın da desteğini arkasına alarak ilerler. Severek Ayrılalım, şimdilerde de dillerden düşmeyen, unutulmaz şarkılar arasında yer alıyor.
2. Bendeniz & Harun Kolçak-Elimde Değil
1994 yılında Harun Kolçak ile Bendeniz Birlikte Biz adlı bir maxi single albümü yayınladılar. Albümdeki, “Elimde Değil ”adlı parça, yılın en iyi slow parçaları arasına girdi.
3. Kibariye&Tarkan- Gülümse Kaderine
2003 yılında Kibariye ve Tarkan'ın birlikte seslendirdiği “Gülümse Kaderine”, iki farklı yorumu bir araya getirerek büyük beğeni topladı.
4. Aslı Güngör & Ferhat göçer- Kalp Kalbe Karşı
Aslı Güngör'ün yeni çıkış yaptığı 2007'de Ferhat Göçer ile birlikte söylediği “Kalp Kalbe Karşı” adlı şarkı, dinleyici tarafından beğenildi ve 2008 yılında ödüle layık görüldü.
5. Gülben Ergen & Oğuzhan Koç – Giden Günlerim Oldu
2009 yılında yayınlanan “Giden Günlerim Oldu” şarkısının sözü ve müziği Oğuzhan Koç'a aittir. Gülben Ergen ve Oğuzhan Koç'un düet yaptığı şarkı, en çok dinlenenler arasında yer aldı.
6. Murat Boz & Soner Sarıkabadayı – İki Medeni İnsan
2009 yılında çıkan Murat Boz ve Soner Sarıkabadayı'nın birlikte söylediği “İki Medeni İnsan” şarkısı dinleyici tarafından oldukça beğenilmiştir. Şarkısının sözü ve müziği Soner Sarıkabadayı'ya aittir. Klipte de birlikte yer alan ikilinin düeti, en çok dinlenen şarkılar arasında yer almayı başarmıştır.
7. Bülent Ersoy & Tarkan – Bir Ben Bir Allah Biliyor
Bülent Ersoy'un 2011 yılında yayınladığı “Bir Ben Bir Allah Biliyor”, Aşktan Sabıkalı albümünde yer alan birinci şarkısıdır. Şarkının sözü ve müziği Tarkan'a aittir. Dinleyici tarafından oldukça beğenilen bu eşsiz yorum, 2014 yılında en çok dinlenen şarkılar arasında yer almıştır.
8. Murat boz & Gülşen- İltimas
Murat Boz ve Gülşen'İn “İltimas” şarkısı da klibi ve ikilinin eşsiz yorumu ile büyük beğeni topladı.
9. Ümit Besen & Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?
Ümit Besen'in 2016 yılında “ Başka” albümünde yer alan Seni Unutmaya Ömrün Yeter Mi? şarkısı geçmişten günümüze kadar gelen unutamadığınız şarkılar arasında yer alır. Sevgiliye hitaben yazılan güzel duyguları içinde barındıran bu düet, sevenleri tarafından oldukça beğenilmiştir.
10. Murat Boz & Ebru Gündeş - Gün Ağardı
2016 yılında büyük çıkış yapan klip, en çok tıklanan düetler arasında yer aldı.