Gelecek ay Netflix'te bizi hangi dizi/filmler bekliyor?

ÖMER FURKAN ÇINAR
Abone Ol

Netflix 2019 Temmuz ayında izleyicilerle buluşacak dizi ve filmlerin tam listesini paylaştı.

Listenin içerisinde daha önceden yayınlanmış içeriklerin yanı sıra yeni yayınlanacak Netflix orijinal yapımları da bulunuyor.

İçerik havuzunu giderek artırmaya devam eden dijital yayın platformu, en iddialı yapımlarını yaz aylarına saklamış gibi gözüküyor.

Temmuz ayında Netflix'te bulabileceğiniz dizi ve filmlerin fragmanlarına gelin hep birlikte bir göz atalım.

Yaz tatilinin gelmesi sadece öğrenciler için değil çalışanlar için de kendilerine vakit ayırabileceği zaman dilimlerinin olması açısından oldukça önem taşıyor. Kimileri bu boş vakitlerini deniz, kum, güneşle değerlendirirken, evinde dizi/film izleyenlerin sayısı da oldukça azımsanmayacak miktarda olabiliyor. Bu yüzden Netflix'in ve içerik havuzunda yer alan yapımların takibi de oldukça önem kazanıyor. Bakalım Temmuz ayında Netflix'de bizi neler bekliyor?

Netflix Orijinal Dizileri

0. Stranger Things 3. Sezon

"Stranger Things" yeni sezonunda da 80'lerin ikonik filmlerine referanslarda bulunmaya devam edecek. Dizinin yaratıcılarından Ross Duffer yeni esin kaynaklarını şöyle açıklamıştı: “Hem en eğlenceli hem de en iğrenç sezonumuz olacak. John Carpenter’ın The Thing’inden esinlendik. Cronenberg’ten esinlendik. Biraz George Romero hissi de olacak. Yeni sezonda, önceki sezonlarda yeterince hürmet edemediğimiz korku filmleri ve korku ustaları var.”

0. La Casa de Papel 3. Sezon
Netflix ile birlikte tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan fenomen dizi La Casa De Papel, 3.sezonuyla yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Organize bir suç çetesinin İspanya Darphanesi'ni soymasını konu alan dizi ve oyuncuları tüm dünya tarafından büyük heyecanla takip edildi. İkonikleşen Dali maskeleri ve kırmızı tulumlarıyla onları tanımayan yok! Peki 'El Profesor' ve ekibi ile yeni bir randevuya hazır mıyız?
0. Kengan Ashura: l. Kısım (31/7/2019)
Yasa dışı gladyatörlük yapan Tokita Ohma, muazzam iş anlaşmaları için bu acımasız müsabakalarda bahse tutuşan büyük şirket patronu Nogi Hideki adına dövüşmektedir.
0. The Worst Witch: 3. Sezon (26/7/2019)
Özgüveni artan Mildred, Cackle Akademi'ye dönerken annesi de okulun ilk cadı olmayan öğretmeni olarak işe başlar.
0. The Epic Tales of Captain Underpants: 3. Sezon (19/7/2019)
Şakacı dördüncü sınıf öğrencileri George ve Harold, yaz kampının umdukları kadar eğlenceli olmadığını görünce şoke olur… tra-la-LAAA!
0. Pinky Malinky: 3. Kısım (17/7/2019)
Pinky Malinky, Garbutt'un 2009 yılında piyasaya sürülen Cartoon Network Studios Europe tarafından yaratılan aynı ismi taşıyan kısa öyküsüne dayanan Chriselobutt ve Rikke Asbjoern tarafından Nickelodeon ve Netflix için yarattığı bir Amerikan animasyon web televizyon dizisi.
0. 3Below: Tales of Arcadia: 2. Kısım (12/7/2019)
Arcadia'da hâlâ mahsur olan soylu uzaylı kardeşler Aja ve Krel, eve dönmenin yolunu aramaya devam ederken General Morando, Dünya'yı istila etmek için bir plan yapar.
0. Family Reunion (10/7/2019)
Seattle'dan Amerika'nın güneyindeki muhafazakâr bir kasabaya taşınan McKellan ailesi, buradaki yavaş tempolu, geleneksel yaşama alışmaya çalışır.
0. Free Rein: 3. Sezon (6/7/2019)
'İngiltere Küçükler Takımı'na seçilecek tek bir üye için yapılan seçmeler yüzünden yazın Bright Fields'da rekabet kızışırken arkadaşlar birbirine düşer.
0. Netflix Aile ve Çocuk
.
0. Last Chance U: INDY: 2. Kısım (19/7/2019)
Çığır açan belgesel dizinin ikinci sezonu, yine koç Jason Brown ve Kansas’taki Independence Yüksekokulunun futbol programını konu alıyor.
0. Parchís: El documental (10/7/2019)
1980'lerin İspanyol çocuk müzik grubu Parchís'e, eski grup üyeleri ve gruba yakın kişilerle yapılan röportajlar, konser görüntüleri ve başka kaynaklar aracılığıyla detaylı bir bakış.
0. Netflix Orijinal Belgeselleri

.

0. Whitney Cummings: Can I Touch It? (30/7/2019)
Whitney Cummings, “Dokunabilir miyim?” sorusunu hem fiziksel temas hem de hassas konulara değinme açısından ele alıyor.Whitney Cummings, “Dokunabilir miyim?” sorusunu hem fiziksel temas hem de hassas konulara değinme açısından ele alıyor.
0. Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein (16/7/2019)
Ünlü bir eserin berbat televizyon uyarlamasında rol alan aktör babasına ilişkin kayıtları bulan David Harbour, aile sırlarını araştırmaya başlar.
0. Katherine Ryan: Glitter Room (1/7/2019)
Katherine Ryan, Los Angeles'ta çekilen bu sivri stand up gösterisinde erkekler, kek satışları, kraliyet ailesi, DNA testleri ve daha fazlası hakkında konuşuyor.
0. Netflix Orijinal Komedileri
-
0. Secret Obsession (18/7/2019)
Genç bir Katalan şoför, iki Çinli iş adamını Barselona'da dolaştırırken kendisini yanılsamalarla dolu bir maceranın içinde bulur.
0. Point Blank (12/7/2019)
Acil servis hemşiresi bir adam, hamile karısını kurtarmak için yaralı bir cinayet zanlısıyla iş birliği yaparak zamana, rakip suçlulara ve hain polislere karşı mücadele verir.
0. The Red Sea Diving Resort (31/7/2019)
Etiyopyalı mültecileri İsrail'e gizlice götürmek üzere cesur bir Mossad ajanının (Chris Evans) önderliğinde tehlikeli bir görev üstlenen ekip, gerçek turistler için paravan bir otel açar.
0. Netflix Filmleri
0. Sugar Rush: 2. Sezon (26/7/2019)
Hızlı tempolu yarışmada, pastacılar hem lezzet hem görünüm olarak en muhteşem tatlıları hazırlamak için zamana karşı yarışıyor.
0. My First First Love: 2. Sezon (26/7/2019)

Netflix, My First Love Kore dizisi ile, 8 bölüm tadımlık başarılı okul dizilerinden birisine daha imza attı. İlk sezonuyla klasik Kore dizilerine benzemediğini gösteren MFL, 2. sezonuyla da umut vadediyor.

0. You Me Her: 4. Sezon (12/7/2019)
İlk 3 sezonuyla mütevazi bir takipçi sayısına ulaşan dizi istikrarlı yükselişini 4. sezon ile sürdürmeye devam ediyor. Yeni sezonda dünya evine giren Emma, Jack ve Izzy, ebeveny olmaya hazırlanırken banliyöde yaşama fikrini değerlendirir
0. Workin' Moms: 2. Sezon (25/7/2019)
İlk sezonunu tatmin edici ve eğlenceli bir son ile tamamlayan dizide Catherine Reitman, Jessalyn Wanlim, Dani Kind ve Juno Rinaldi'yi bir yandan annelik diğer yandan çalışma hayatının zorluklarıyla başa çıkmayan çalışan bir grup arkadaş olarak izliyoruz.
0. Comedians in Cars Getting Coffee: New 2019: Freshly Brewed (19/7/2019)
2012’de Sony’nin dijital network’ü Crackle’da yayına başlayan ve 2017’de Netflix’e transfer olan Comedians in Cars Getting Coffee, 19 Temmuz’da on birinci sezonuyla geri dönüyor. Ünlü komedyen Jerry Seinfeld’in çeşitli komedyenlerle, konuğa göre seçilmiş klasik arabalara binip, bir kafe veya restoranda kahve içmeye giderken gerçekleşen sohbetlere odaklanan talk-show serisi, bu sezonda da pek çok ünlü ismi konuk edecek.