Genç yaşta vefat ederek aramızdan erken ayrılan 10 ünlü isim

HÜSNA KÖŞGER
Abone Ol

Kimi hız tutkusunun kurbanıydı kimi ise hayatına giren yanlış insanın... Hayatının en deli çağlarında vefat eden ünlü isimleri derledik.

Onlar alanlarının en tanınan ve bilinen isimleriydi. Kimi bir kaza sonucu vefat etti kimi ise hayatına girmiş olan yanlış kişilerin kurbanı oldu. Onlardan geriye, bıraktıkları eserleri ve hikayeleri kaldı.

Biz de bu içeriğimiz içerisinde sizlere, henüz 30'lu yaşlarının başlarında hayata erken veda etmiş isimleri derledik:

0.
0. Bergen

Arabesk - fantezi müziğin ünlü temsilcilerinden olan Bergen, hit olan şarkısındaki gibi tam olarak bir "Acıların Kadını"idi. Henüz 30 yaşındayken vefat eden Bergen'i eski eşi öldürmüştü. Önce yüzüne kezzap atıp sağ gözünün işlevini kaybetmesine neden olmuş daha sonra da öldürmüştü. Bergen, yanlış bir evliliğin kurbanı olmuştu.

0.
0. Yılmaz Zafer

Sinema sanatçısı Zafer, art arda geçirdiği kalp krizlerinin ardından bakıma muhtaç hale geldi. 39 yaşına geldiğinde ise beyin kanaması geçirerek vefat etti. Zafer, sinema ve tiyatro sanatçısı Perihan Savaş'ın eşiydi.

0.
0. Uzay Heparı

Sezen Aksu başta olmak üzere birçok sanatçı ile çalışan ve ilk albümlerinde imzası bulunan Heparı, 1994 yılında oyuncu Demet Akbağ'ın park halindeki aracına motoruyla çarparak kaza geçirmiş bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra da 25 yaşında vefat etmişti. Yıllar sonra onun için bir de 'Uzay Heparı Sonsuza' albümü yayımlanmıştı.

0.
0. Gökhan Semiz

Grup Vitamin'in bir üyesi olarak tanınan Semiz, trafik kazası sebebiyle aramızdan ayrılan isimlerden oldu. Vefat ettiğinde henüz 29 yaşındaydı.

0.
0. Kerim Tekin

"Karbeyaz" şarkısıyla bir döneme damgasını vurmuştu. 1998 yılında henüz 23 yaşındayken geçirdiği trafik kazası sonucunda vefat etmişti. Kerim Tekin, halen 'Karbeyaz' şarkısıyla hatırlanıp anılıyor.

0.
0. Ajlan Büyükburç

Erol Büyükburç'un kızı olan ve '90'lı yıllarda oldukça popüler olmaya başlayan genç şarkıcı Ajlan Büyükburç, 1999 yılında geçirdiği trafik kazası sebebiyle henüz 29 yaşında vefat etti.

0.
0. Gürdal Tosun

Necdet Tosun'un oğlu, Erdal Tosun'un kardeşi olan sanatçı Gürdal Tosun; henüz 33 yaşında böbrek yetmezliği sebebiyle vefat etti. "Tombalak" rolü ile tanınmıştı. Abisi ise bir trafik kazası sonucu vefat etti. Yılmaz Erdoğan onlar için 'Tosunlar Daima' adlı bir çalışma yayınladı.

0.
0. Kazım Koyuncu

Karadeniz müziğinin efsane ismi Kazım Koyuncu, geçirdiği akciğer kanseri hastalığına yenik düşmüş ve 33 yaşında vefat etmişti. Koyverdin gittun bizi Kazım...

0.
0. Barış Akarsu

Katıldığı bir müzik yarışmasıyla ünlenen ve kısa sürede sevilen bir isim haline gelen Akarsu, reytinglerde de oldukça başarılı olan "Yalancı Yarim" adlı dizide başrol oynadığı dönemde geçirdiği trafik kazası sebebiyle uzun süre yoğun bakımda yattıktan sonra aramızdan ayrıldı. Kazayı geçirdiği gün; 28. doğum gününü kutlamıştı.

0.
0. Onur Bayraktar

Tiyatro sanatçısı olan Bayraktar; rol aldığı "Leyla'nın Evi" oyunundan çıktıktan sonra evine doğru yol alırken motor tutkusunun kurbanı olmuştu. Bayraktar, vefat ettiğinde 31 yaşındaydı.