Google Play'de "Haftanın Ücretsiz Uygulaması" dönemi başladı

HABER MASASI
Abone Ol

Android kullanıcıları bundan böyle Google Play'de her hafta ücretli bir uygulamaya ücretsiz olarak erişebilecek. Bu kapsamda ilk uygulama ise Card Wars - Adventure Time.

Google, mobil uygulama mağazası Google Play için bir yeni özelliği daha devreye soktu. Bu kapsamda artık kullanıcılar her hafta ücretli bir uygulamaya ücretsiz olarak erişebilecek. Yani Apple'ın App Store'da aylardır hatta yıllardır sunduğu "Haftanın Ücretsiz Uygulaması" Google Play'e de gelmiş oldu.
Google Play'de en çok indirilen içerikler belli oldu
Google Play'de ilk haftaki ücretsiz uygulama Card Wars - Adventure Time.

Şu anda Google Play'de bu kapsamda ücretsiz olarak dağıtılan ilk uygulama Card Wars - Adventure Time. Normalde 10.90 TL'ye satılan uygulama, bu kapsamda bir hafta boyunca ücretsiz olarak indirilebiliyor.
Her hafta yayınlanacak olan ücretsiz uygulamalar, ''Haftanın Ücretsiz Uygulaması'' kategorisinden görüntülenebilecek.

Şimdilik ABD'deki kullanıcıları kapsayan "Haftanın Ücretsiz Uygulamaları" ekranı yakın zamanda Türkiye'deki Google Play mağazasında da geçerli olacak. Ancak şu an ülkemizdeki Android kullanıcıları da ücretsiz indirmeden yararlanabiliyor. Hatta buradaki bağlantı üzerinden Card Wars - Adventure Time'a ücretsiz olarak erişebilmek mümkün.