Gürsel Tekin'den bina tartışmalarına cevap: Öyle bir sorun yok

HABER MASASI
Abone Ol

CHP İstanbul İl Başkanı olarak atanan Gürsel Tekin, Taksim'de açıklamalarda bulundu. Tekin, “Bina tartışmasına girmek istemiyorum. Öyle bir sorun yok.” dedi.

İstanbul 45. Asliye Hukuk Mahkemesinin, CHP 38. Olağan İstanbul İl Kongresi'nde seçilen başkan ve yönetimin tedbiren görevden uzaklaştırılmaları kararının ardından CHP İstanbul İl Yönetimine görevlendirilen Tekin Taksim'de açıklamalarda bulundu.

Gürsel Tekin, dün yaşanan gerilimin ardından bugün Taksim'de partinin 102. yılı kutlamalarına katılacak.

Saat 14.00'deki program öncesi basının karşına çıkan Tekin, parti yöneticileri ile kol kola gireceğini belirtti.

"Yolumuza bakacağız"

Yaşananların en çok kendisini üzdüğünü söyleyen Tekin, "Bundan sonra CHP'lileri ve seçmenleri asla üzmeyeceğiz, yolumuza bakacağız. Ve genel merkezimizde partili arkadaşlarımızla kucaklaşacağız. İleride iyi çalışmalarımız olacak kimse merak etmesin. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Bina tartışmasına girmek istemiyorum. Öyle bir sorun yok. Üzerinde 6 oklu CHP yazan bir yer olsun, her yer bizimdir" ifadelerini kullandı.

CHP’nin il binasını değiştirme kararına ise “O bina bu bina... Sayın Genel Başkanımız nereyi uygun görürse... Her yer bizimdir.” Sözlerini sarf etti.

Bina tartışmalarına kesin dille cevap veren Tekin, “Partimin kurumsal kimliğine zarar vermedim. Şu an bizim resmi binamız Sarıyer. “ dedi.

İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa etkilenecek: Simit fiyatlarında yeni karar
Jurnal.ist