'GZT Sordu' Ekranın en popüler çifti: Elçin Sangu - Barış Arduç

HÜSNA KÖŞGER
Abone Ol

GZT'nin Poltio üzerinden hazırladığı televizyon ve dizi anketleri serisi devam ediyor. Son yayınlanan 'Ekranın en popüler çiftini belirliyoruz! Sizce hangi çift daha popüler?' anketi sonuçlandı. Birinci çift; Kiralık Aşk dizisiyle Elçin Sangu - Barış Arduç oldu.

GZT, seyircinin nabzını tutuyor. GZT Poltio kanalında yayınlanan 'Ekranın en popüler çifti hangisi?' anketinin süresi doldu.

Geçtiğimiz sezon final yapan Kiralık Aşk, Defne ve Ömer çiftiyle birinciliği elde etti.

İşte anketten çıkan sonuçlarla ekranın en popüler çiftleri:

GZT sordu seyirci yanıtladı: Ekranın en çok sevilen asker karakterleri
Hayat

GZT sordu! Ekranın en unutulmaz repliği Ramiz Dayı'dan
Hayat

GZT Sordu! Televizyonun yıllarca unutulmayacak karakteri: Vartolu Sadettin
Hayat

'En popüler çift' anketine ve diğer tüm GZT anketlerine bu adresten ulaşabilirsiniz:

https://www.poltio.com/gzt


1. Kiralık Aşk - Defne ve Ömer

Elçin Sangu ve Barış Arduç'un oynadığı Defne ve Ömer, ankette % 24 oy oranına ulaşarak birinci oldu. Ne demeli acaba dizi yeniden mi başlasa?

2. Erkenci Kuş - Sanem ve Can

Kiralık Aşk'a olan benzerliğiyle de dikkat çeken Erkenci Kuş, % 17 ile listenin ikinci sırasında yer aldı. Dizi yayın hayatına devam ediyor.

3. Güneşin Kızları - Selin ve Ali

Hande Erçel ve Tolga Sarıtaş'a şöhreti getiren dizi, Selin ve Ali çiftiyle listenin üçüncü sırasında yer almayı başardı. Biliyoruz, o % 17'lik kısım bu ikilinin yeniden bir araya gelmesini istiyor.

4. Leyla ile Mecnun - Leyla ile Mecnun

TRT'nin efsane komedisi, üzerine böylesi gelmez denilen işi Leyla ile Mecnun, % 15 ile listenin dördüncü sırasında yer aldı. Mecnun'un da dediği gibi, 'Eden bulur güzelim, sanma sakın kalır yanına...'

5. Ufak Tefek Cinayetler - Oya ve Serhan

Başladığı günden bu yana, ekrandaki entrika açığını büyük ölçüde kapatan Ufak Tefek Cinayetler, Oya ve Serhan ile % 11'lik oy oranına ulaşmayı başardı. 

6. Ufak Tefek Cinayetler - Merve ve Kerim

Ufak Tefek Cinayetler, Merve ve Kerim ile listede yer almaya devam ediyor. Diziye bu sezon dahil olan çift, Oya ve Serhan çifti gibi % 11'e ulaşmayı başardı.

7. Savaşçı - Çiğdem ve Kürşat

Pazar akşamının reyting rekortmeni dizisi Savaşçı, listede son sırada yer alsa dahi Çiğdem ve Kürşat ile sosyal medyanın gündemine oturmayı hep başardı.