GZT sordu! Ekranın en unutulmaz repliği Ramiz Dayı'dan

HÜSNA KÖŞGER
Abone Ol

GZT'nin Poltio üzerinden yaptığı 'Ekranın en unutulmaz repliği' anketi sonuçlandı. Birinci, % 39 ile Ramiz Dayı'dan 'Oysa herkes öldürür sevdiğini' repliği oldu.

GZT, Poltio üzerinden anketler sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonuçlanan 'Unutulmaz ekran karakteri' anketiyle sosyal medyanın gündemine oturan GZT, bu hafta da sizlere 'Ekranın en unutulmaz repliği'ni sunuyor.

GZT Sordu! Televizyonun yıllarca unutulmayacak karakteri: Vartolu Sadettin
Hayat

Ekran tarihine damga vurmuş 6 karakterin yer aldığı ankette birincilik, 'Oysa herkes öldürür sevdiğini' repliğiyle Ramiz Dayı'nın oldu.

GZT'nin diğer anketlerini kaçırmamak için Poltiokanalımıza abone olun.

İşte anketin tüm sonuçları:

0.
0. Ezel - 'Oysa herkes öldürür sevdiğini...'

Tuncel Kurtiz'in canlandırdığı Ramiz Dayı karakteri, Oscar Wilde şiiriyle bizleri mest etmişti. % 39 ile de birinci oldu.

0.
0. Aşk-ı Memnu - 'Sen Bihter Ziyagil'sin aptallık etme!'

Nebahat Çehre ile özdeşleşen Firdevs Yöreoğlu karakteri, replikleri ve unutulmaz sözleriyle dikkat çekmişti. Yöreoğlu, 'Sen Bihter Ziyagil'sin aptallık etme!' repliğiyle %19'a yaklaşan bir oy oranına ulaştı. 

0.
0. Çukur - 'Kapat şunu Muhittin Ağabey!'

Erkan Kolçak Köstendil'i zirveye taşıyan Vartolu karakterinin herkes tarafından sevilmesini sağlayan replik. Mihriban türküsüne farklı bir mana yüklediğimiz sahneyle 'Kapat şunu Muhittin Ağabey!' repliği % 18 oy oranına ulaştı.

0.
0. Avrupa Yakası - 'Ben de Nişantaşı çocuğuyum'

Engin Günaydın'dan daha meşhur hale gelen Burhan Altıntop karakteri, kendisiyle özdeşleşen 'Ben de Nişantaşı çocuğuyum' repliğiyle % 10 oy aldı ve 4. oldu.

0.
0. Yaprak Dökümü - 'Ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey'

Usta oyuncu Güven Hokna'nın tıpkı Nebahat Çehre gibi, bir roman karakterini gerçek kılmasına şahit olduk. Pozitif yaklaşıma yeni bir boyut katan repliğiyle Hayriye Hanım, % 9 oy oranına ulaştı.

0.
0. İçerde - 'İçerde misin evlat?'

Zamanla içerdema halini alan, 1 sezonda büyük bir ilgi gören İçerde dizisi, 'İçerde misin evlat?' repliğiyle % 7 oy oranına ulaştı ve listemizde son sırada yer aldı.