Hagi, Nouma, Deivid hepsi burada: Avrupa kupalarında attığımız efsanevi goller

HABER MASASI
Abone Ol

Türk takımlarının Avrupa kupalarında oynadığı maçların her zaman yeri ayrı olmuştur. Bu maçlarda atılan goller ise taraftarlar tarafından hiçbir zaman unutulmamış, her izlendiğinde tüyleri diken diken etmiştir.

Ercan Taner'in " Kim attı? Kral attı hem de Leeds'te, Elland Road'ta" diye Hakan Şükür'ün golünü anlatışını, Emre Tilev'in "ceza sahası Alex, haydi olsun mu? ceza sahası içi nefis klas bir çalım, ortaya gol pozisyonu, vur ona gooooollllllll" diye Deivid'in İnter'e attığı golü anlatışını ya da Erdoğan Arıkan'ın " Tümer Nouma'ya bıraktı Nouma, Noumaaaaaaaaaa mükemmel bir gooolll diye Nouma'nın D.Kiev'e attığı golde bağırışını kim unutabilir ki? Halen duygulanmamıza sebep olan, bizi alıp o günlere götüren golleri gelin, hep birlikte hatıralayalım. İşte temsilcilerimizin Avrupa kupalarında attığı efsanevi goller:
0.
Hagi Hagi Hagi... Büyük ustadan Viyana'da muhteşem bir resital. Attığı çalımla rakip oyuncuyu yere düşüren çok az futbolcu vardır herhalde dünyada. Hagi de onlardan biriydi. İşte Hagi'nin Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Rapid Wien'e attığı muhteşem gol
0.
Gerçekten şapka da çıkartılacak, ayakta da alkışlanacak bir gol. Muazzam bir şut ve 90'a giden bir top. Hem de Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Chelsea'ye karşı. Unutulmaz
0.
Daha çok maç dışı yaptığı şeylerle ünlenen Beşiktaş efsanesi saha içinde de çok yetenekli bir futbolcuydu. O mesafeden o kalitede bir aşırtma vuruşu yapmak her babayiğidin harcı değildir.
0.
Evet. Arifin Manchester'a attığı golü bulduk. Dünyanın en iyi kalecisi bu Şımaykıl ama bizim Arif de öyle bir vuruyor ki...
0.
Tolgay Arslan'ın Liverpool kalesine gönderdiği müthiş füze. Kaleci topu ancak ağlarda görebiliyor.
0.
Sow futbolcu olmasa sirklerde çalışırmış herhalde. Böyle gollerine alışığız ama bu bir başka. Sadece bir hafta önce Sow'un Manchester'a attığı enfes gol.
0.
İngiltere'de Kralın imzası. Hazırlanışıyla, her şeyiyle mükemmel bir gol. Aynı zamanda Galatasaray'ın UEFA finalini müjdeleyen gol. Çivi gibi çaktı Kral.
0.
Klas var, beceri var, mükemmelik var, her şey var her şey bu golde. Deivid de Souza'nın Şampiyonlar Ligi grup ilk maçında İnter'e attığı muazzam gol. Alex'in o çalımı ve ortasının da hakkını verelim. Efsaneydi!!
0.
Hakikaten nasıl anlatılabilir ki bu gol? Resmen bazuka gönderdi Hagi. Boşuna dememişler "sağ ayağına 500 sayfa roman yazılır, son satırına da solaktı diye eklenir"
0.
Herkes yatırdı, kaldırdı ve golü attı. Quaresma'dan son dakikada enfes bir slalom golü. Q7, Maccabi Tel Aviv deplasmanında tüm defansı ipe dizer gibi dizdikten sonra muhteşem bir gole imza atıyor. Yetenek olarak doğmuş bu adam!
0.
'KrAlex'ten süper bir gol. Raket gibi kullandığı sol ayağıyla muhteşem bir vuruş yapan kaptanın Cska Moskova'ya attığı müthiş gol.
0.
Burak Yılmaz'ın Şampiyonlar Ligi 2.turunda Schalke'ye attığı bu gol her şeyiyle kalite kokuyor. Topu önüne estetik bir şekilde alışı inanılmaz. Size kimi hatırlatır bilmem ama bana Brezilyalı efsanevi golcü Ronaldo'yu hatırlattı. Süper bir gol!
0.
Uefa Kupası maçında Dundee United'a karşı Hami'nin attığı bu gole ne yorum yapsak az kalır. Bir sağa yatırıyor bir sola, bir sağa bir sola. Ve sonunda golü atıyor. Süpersin Hami Mandıralı, şahane bir gol...