Hayatınızdaki monotonluktan kurtulmanıza yardımcı olabilecek 7 tavsiye

HABER MASASI
Abone Ol
Yataktan kalk, işe git, işten gel, biraz televizyona bak, biraz bilgisayarda zaman öldür, yat, bunları her gün tekrarla.. işte sana günümüz ortalama yaşam şekli, üstelik buna bir de yaptığınız işi sevmemek eklenince 'Yeter ulan gidicem artık buralardan'' diye isyan edesi gelebiliyor insanın, tabi zaman geçtikçe buna da alışıyor insan ve artık bu monotonluk normal gelmeye başlıyor ve kabulleniyoruz.. Peki buna alışmak bizim mutlu olmamızı sağlıyor mu..? tabi ki Hayır! Peki hayatımıza nasıl biraz olsun mutluluk, biraz neşe katabiliriz? İşte size yardımcı olabilecek bir kaç tavsiye:
0. Yeni insanlarla tanış
Arkadaş ol, arkadaşlık bu dünyayı yaşanır kılan yegane şeylerden biridir.
0. Seyahat et
Seyahat etmek arkanızda bıraktığınız monoton hayatınızdan kısa bir sürede olsa uzaklaşmanızı ve rahatlamanızı sağlar.
0. Hobi edin
Futbol oynamak,müzik aleti çalmak,video oyunu oynamak kısaca sevdiğiniz bir aktiviteniz olsun. Bu sizi hayatın stresinden uzaklaştıracaktır.
0. Farklı müzikler dinle
Tek bir müziğe yada tek bir sanatçıya bağlı kalma.Müziklerin hepsi bir duygunun eseridir.Bilmediğiniz daha önce hiç duymadığınız müzikleri dinleyin.
0. Yeni fikirler üret
Eski fikirlerde tıkanıp kalmayın,yeni fikirler yeni kapılar açar yeni şeyler düşünmekten korkmayın.
0. Yeni şeyler oku
Kurgu,Fantastik Macera, türü , sizi bu dünyadan uzaklaştıracak kitapları tercih edin.
0. Değişimi kabullen
Hayatında değişim istemeyen birisi monotonluğu kabullenmiş demektir.Çevrenizde ki değişimlere ayak uydurun,sizde değişin böyle yaparak ancak monotonluktan kurtulabilirsiniz.