Hayranlarına müjdeli haber! Efsane dizi Leyla ile Mecnun geri mi dönüyor?

HÜSNA KÖŞGER
Abone Ol

Fenomen dizi Leyla ile Mecnun'un proje tasarımcısı ve senaristi Burak Aksak, eski ekibi toplamak istediğini belirtti.

Leyla ile Mecnun, Ben de Özledim, Bana Masal Anlatma, Kara Bela, Sen Kiminle Dans Ediyorsun?, Deli Dumrul adlı projelerin senaristi Burak Aksak'tan, takipçilerini sevindirecek bir haber geldi.

Koridor adlı bir internet programına konuk olan Aksak, 3 sezon devam fenomen dizi Leyla ile Mecnun geri dönebileceğini söyledi.

0. "Aklımdaki finali yapmak istiyorum"

Leyla ile Mecnun'u ilk etapta 39 bölüm olarak tasarladığını belirten Aksak, seyircinin yoğun ilgisi sonucu projeyi devam ettirme kararı aldığını belirtti. Asuman Dabak, Ezgi Asaroğlu gibi isimlerin diziden ayrılmasından dolayı aklındaki finali gerçekleştiremediğini belirten Aksak, bunu yapmak istediğini belirtti. 

0. "Bu hikaye tamamlanmayı hak ediyor"

Belirli bir süre beklediğini ve sonunda dizi ya da film projesi, bu hikayenin bir sonu hak ettiği fikrine ulaştığını belirten Aksak, Leyla ile Mecnun kitabını da bu sebeple yazdığını belirtti. 

0. "Gerçek Leyla benim için halen ilk sezondaki Leyla"

Aksak, dizi için şöyle bir itirafta da bulundu: "Benim için Leyla, halen daha o ilk hikayedeki Leyla Yılmaz." Asaroğlu diziden ayrıldıktan sonra diziye dahil olan diğer Leyla karakterleri ile Mecnun için aynı sahneleri yazamadığını belirtti. 

0. "Leyla ile Mecnun, televizyonda bir daha olamaz"

Leyla ile Mecnun'un eğer ilk ekipten kimse olmaz ise televizyonda olmasının hoş olamayacağını belirten Aksak, yine de dizinin dönmeme gibi bir durumunun olmadığını belirtti.