Hayranlıkla izlediğimiz ünlü oyuncuların ters köşe yapan rolleri

HÜSNA KÖŞGER
Abone Ol

Ya kötü ya da iyi bir rolle hayatımıza giren çoğu ünlü oyuncu sonrasında farklı roller canlandırarak ters köşe yapabiliyor.

Ünlü isimler birbirinden farklı rollerle karşımıza çıkıyorlar fakat sadece tek bir karakter üzerlerine yapışıyor.

Kariyerleri boyunca da sadece bu rolle anılmış oluyorlar. Ama bazı isimler var ki, oynadıkları başka rollerle üzerlerindeki bu algıyı yıkmayı başarıyorlar.

Biz de sizler için bu oyunculardan bazılarını ve değişim gösteren rollerini inceledik.

1. Deniz Çakır / Edho - Meryem Çakıroğlu
Kötü karakterle tanıdığımız ve bu roller belki de istemese de üzerine yapışan Çakır, Edho dizisiyle salt kötü karakterden sıyrılmış oldu.
2. Binnur Kaya / Analar ve Anneler - Neriman Turan
Komedi alanında tanınan sanatçı ara dönemlerde dram işlerinde de oynasa da asıl dönüşümünü Analar ve Anneler dizisiyle yakaladı. Acımasız ve acısı olan bir kadını canlandıran Kaya bu rolüyle de başarılı oldu.
3. Barış Falay / Medcezir - Selim Serez
Tiyatro ve oyunculuktaki kariyerini başarılı bir şekilde sürdüren Falay, Ezel dizisinde canlandırdığı Kerpeten Ali karakteriyle ünlenmiş ve kötü karakter üzerine yapışmıştı. Ta ki Medcezir'e kadar; burada canlandırdığı Selim karakterinin ütopik iyiliği Ali karakterinin kötülüğünü ve geride kalışını sanatçı üzerinden silmiş oldu.
4. Hazar Ergüçlü / Analar ve Anneler - Kader
Kuzey Güney ile adını duyuran genç oyuncu burada kötü bir karakteri canlandırmış üzerine gelen Medcezir dizisinde ise zengin bir sosyete kızını oynamıştı. Asıl ters köşesini ise Kader rolüyle yapıp; köylü bir genç kızı oynamıştı. Bu rolü ile de başrole geçiş yapmıştı.
5. Kıvanç Tatlıtuğ / Ezel - Sekiz
Manken olarak başladığı kariyerine, oyunculuğu ekleyen ve yakışıklı zengin çocuğu Behlül karakteriyle ünlenen Tatlıtuğ, Ezel dizisinde ters köşe yaparak Sekiz adlı karakteri canlandırmıştı. Bu rol ona başarı getirmiş, üzerindeki algıyı da kırmasını sağlamıştı.