Hollywood filminde olay yaratan 'Erdoğan' detayı

HABER MASASI
Abone Ol

TRT ekranlarında yayınlanan 'Gündem Ötesi' programında Hollywood yapımı 'Spectral' filmindeki 'düşman' karakteriyle ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

TRT 1 ekranlarında Diriliş Ertuğrul adlı dizinin ardından Pelin Çift'in sunumuyla ekrana gelen 'Gündem Ötesi' programında tartışma yaratacak bir konu masaya yatırıldı.

Düşman figürü Erdoğan mı?
Aralık 2016'da vizyona giren Hollywood yapımı 'Spectral' filminde, ABD askerlerinin askeri tesisleri yok edip düşmanları öldürmesinin ardından, 12 saniye boyunca devam eden düşman figürü gösterildi. Program boyunca Pelin Çift ve konuklar tarafından bu figürün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı andırdığını belirtti. Filmin 01:36:20 dakikasındaki bu sahneye sosyal medyada büyük tepki yağdı. Görüntünün subliminal mesaj olarak filme eklendiği yorumları yapıldı.

Filmin konusu da 'bu' sahne kadar ilginç
ABD, askeri yatırımlarının fazla olduğu bir ülke için işgal planı hazırlanıyor. ABD bu işgal planında görülmedik bir düşmanla karşılaşıyor ve bunu çözmek için uğraşıyor. Bu görülmedik düşman sadece elektromanyetik silahlarla öldürülebiliyor. Tüm düşmanların hepsi öldürülüyor ve son sahnede görünmez düşmanın görüntüsü beliriyor.

0.