İnsanı ekran başına kilitleyen 7 anne temalı dizimiz

HÜSNA KÖŞGER
Abone Ol

Anneler Gününe 1 gün kala bu dizileri izleyip kendinize biraz duygu yüklemesi yapabilirsiniz.

Anneler gününe son 1 gün... Halen daha annesine hediye almamış olanınız varsa eğer şu anda mağazaları alt üst ediyordur eminiz.

Ama eğer ki tüm bu işlemleri tamamlamış ve izleyecek bir şeyler arıyorsanız; günün anlam ve önemine uygun olarak sizlere anne temalı dizilerimizi önerebiliriz.

Mendillerinizi hazırlayın...

1. Anne

İlk dizimiz Anne. Japonya dizisi Mother'den uyarlanan dizi; öğrencisini evlatlık alan bir öğretmenin ve öğrencisinin ilişkisini anlatıyor. 

2. Anneler ile Kızları

Birbirlerinden çok farklı hayatlar yaşayan fakat annelik konusunda ortak bir kaderi paylaşan 2 kadının birbirleriyle yaşadıkları ortak mücadeleyi anlatan dizimiz 2. sırada.

3. Analar ve Anneler

Biri şehirli biri köylü olan 2 genç kızın ortak kaderi paylaşmasını anlatan dizide temel soru şudur: Doğuran mı anadır yoksa büyüten mi?

4. Paramparça

15 yıl önce hastahanede karışan 2 genç kızın anneleri ve babaları ile yaşadıkları çıkmazları anlatan dizi 3 sezon boyunca izleyiciyi ekrana kilitlemişti.

5. Benim Annem Bir Melek

Annelik hikayesini sitcom üzerinden anlatan ve gelin kaynana çatışmasına komik bir dille yönelen dizi Oya Başar'ın oyunculuğu ile çok sevilmişti.

6. Aliye

Eşinden boşanan bir kadının çocuklarından ayrı tutulması ve bu süreçte yaşadığı acılar ekrana yansıtılmış ve döneminin en ses getiren projesi olmuştu.

7. Teyzanne

Biri zengin hayatı biri köy hayatı yaşayan ama birbirlerinden haberleri olmayan tek yumurta ikizi 2 kız kardeşin yıllar sonra birbirlerini bulması ve şehirli olanın kız kardeşinin yerine geçmesiyle gelişen komik olayları anlatırdı bu dizi de.