İstanbul'da bir deprem daha

HABER MASASI
Abone Ol

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, bugün saat 10:32'de merkezüssü Silivri olan 3,6 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7,78 kilometre olarak ölçüldü. Deprem, Silivri'ye 23,94 kilometre mesafede gerçekleşti.

Marmara Denizi Silivri açıklarında saat 10.32'de 3.6 büyüklüğünde deprem oldu. Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Türkiye saati ile 10.32'de merkez üssü Marmara Denizi Silivri açıkları olan 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

24 Eylül'de de 4,6 büyüklüğünde deprem olmuştu

İstanbul'da 24 Eylül'de Silivri ve Avcılar açıklarında yaşanan çok sayıda deprem paniğe neden olmuştu. 11.01'de meydana gelen deprem 4,6 büyüklüğünde ölçülmüştü.

Hayat kurtarabilir: 'Deprem için geliştirilen teknolojiler!'
Bilim Teknoloji

Uzmanlar İstanbul depremini analiz etti: "Uyarıcı nitelikte"
Dünya Politika

Deprem anında ne yapmak gerekiyor?
Deprem hemen hemen herkesin korkulu rüyası. Hele ki Marmara Bölgesinde yaşıyorsanız, yoğun risk altındasınız... Peki deprem anında neler yaşanıyor? Deprem esnasında ve sonrasında ne yapmak gerekiyor? GZT ekibi Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün deprem TIR'ında, depremi test ederek bu sorulara cevap aradı.