İstanbul'da depremin ardından trafik durma noktasına geldi

HABER MASASI
Abone Ol

İstanbul'da saat 14.00'da meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından İstanbul'da trafik yoğunluğu yaşanmaya başlandı. Köprülerde yaşanan yoğunluk okulların da tatil edilmesinin ardından velilerin okullara akın etmesiyle trafiğin ara sokaklara kadar taşmasına neden oldu.

İstanbul’da merkez üssü Silivri ilçesi açıkları olan 5.8 büyüklüğündeki deprem meydana geldi. Şiddetli sarsıntının ardından İstanbul’da trafik yoğunluğu da meydana geldi. Okulların tatil edilmesi ile beraber çocuklarını almaya giden aileler ara sokaklara kadar ulaşan trafik nedeniyle okullara ulaşamadı.

Birçok noktada trafik yoğunluğu yaşanıyor.

GZT uzmana sordu: İstanbul depremi 'büyük depremin' habercisi mi?
Dünya Politika

Kızılay Başkanı uyardı: Sarsıntılar devam edecek, evlerinize girmeyin
Dünya Politika

İnşaat halindeki bina beşik gibi sallandı
İstanbul'da deprem sırasında yüksek bir binanın beşik gibi sallandı. İnşaat halindeki binayı görenler korku dolu gözlerle olayı izledi.

Deprem anında ne yapmak gerekiyor?
Deprem hemen hemen herkesin korkulu rüyası. Hele ki Marmara Bölgesinde yaşıyorsanız, yoğun risk altındasınız... Peki deprem anında neler yaşanıyor? Deprem esnasında ve sonrasında ne yapmak gerekiyor? GZT ekibi Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün deprem TIR'ında, depremi test ederek bu sorulara cevap aradı.