İzlerken televizyonun başından ayrılmak istemediğiniz unutulmaz 7 gençlik dizisi

HABER MASASI
Abone Ol

Şimdiki gençlerin varlığından bihaber olduğu, yayınlandığı dönemde seyircinin büyük beğenisini toplayan 7 gençlik dizisi…

Televizyon ekranlarında hala birçok gençlik dizisine yer veriliyor. Kimi beğenilirken ne yazık ki kimileri de yayından kaldırılmak zorunda kalıyor. Yayınlandığı dönemde izleyicinin hafızasına kazınan unutulmaz 7 gençlik dizisi…

1. Çılgın Bediş
90'lı yılların unutulmaz dizilerinden olan “Çılgın Bediş “ yayınlandığı zaman gençlerin severek izlediğini bir diziydi. Dizinin müziği ve Bediş karakterine can veren Yonca Evcimik'in sevindiği zaman evin içinde “heyo” diye zıplaması aklımızdan çıkmayan anlardı. Dizi birbiriyle çok iyi anlaşan lise arkadaşlarının okul ve aile hayatını konu alıyordu.
2. Hayat Bilgisi
Perran Kutman'ın öğretmen rolüne hayat verdiği dizide; bir öğretmenin öğrencileriyle yaşadığı maceralar anlatılıyordu. Hayat Bilgisi Dizisi'nin başarısında oyuncuların göstermiş olduğu oyunculuk performansı oldukça etkiliydi.
3. Lise Defteri
“Lise Defteri” gençlik yıllarında yaşanan sıkıntıları, mutlulukları, hüzünleri ve sırları konu alıyordu. Yayınlandığı dönemde izleyicinin çok beğendiği Kabataş Erkek Lisesi'nde çekimlerinin gerçekleştirildiği şimdilerde ünlü olan şarkıcı, oyuncu ve sunucuların daha sektöre başladıkları ilk yıllarda yer aldıkları dizidir.
4. Kuzenlerim
Üniversite okumak için İstanbul'a gelen kuzenler, birlikte aynı evde yaşamak zorunda kalırlar. Başlangıçta aralarındaki yaş farkından dolayı anlaşmazlık yaşasalar da dizinin ilerleyen bölümlerinde birbirleriyle kaynaşırlar. Başlarına gelen ilginç olaylara ve hayatlarına giren yeni tanıştıkları insanlara da aynı zamanda adapte olamaya çalışırlar.
5. Kampüsistan
Farklı farklı illerden gelen farklı bölümleri okuyan üniversite öğrencilerin birbiriyle ev arkadaşı olmalarıyla başlayan serüven, birbirlerine komşu olmalarıyla daha eğlenceli bir hal almıştır. Üniversite öğrencilerinin hem arkadaşlarıyla hem de üniversite de yaşadıkları maceraları anlatıyor.
6. Koçum Benim
Can adındaki koçun, öğrencilerine basketbolu sevdirmesiyle birlikte basketbol oynamaya başlayan lise öğrencilerinin başarıları anlatır. Koçum Benim Dizisi'nde öğrencilerin yaşantıları anlatılırken aynı zamanda da basketbol maçlarında gösterdikleri başarılara da yer verilmiştir.
7. Arka Sıradakiler
Maddi durumu iyi olmayan gençlerin mahalle arasındaki bir lisede yaşadığı hikâyeleri konu alır. Öğrencileri, öğretmenleri hayata kazandırmak için çaba sarf etmektedir.