Kara delikten çıkan küp şeklinde UFO görüntülendi: Üstünde dünyada bulunmayan bir dile ait yazılar var

HABER MASASI
Abone Ol

El Paso'da White Sands üssünün yakınlarında kara deliğinden içinden fırlatılmış gibi görünen bir UFO görüntülendi. Üstünde dünyamızda bulunmayan bir dile ait yazılar mevcut.

Bazı araştırmacıların büyük ve küp şekilli bir UFO olarak adlandırdığı cismin, White Sands askeri üssünün yakınlarında kara delikten çıkıp gökyüzünde dolaştığı iddia edildi. Olaya şahit olanlar, nesnenin yeryüzüne düştüğü anda manyetik bir uğultu sesi çıkardığını da iddia ettiler. Küp boyutlu UFO'nun üstünde dünyamızda bulunmayan bir dile ait yazılar mevcut olduğu iddia ediliyor.

En önemli nokta ise, iddialara göre nesne kara delik benzeri bir yapının içinden çıkıyor. UFO'yu gördüğünü iddia eden Amber ismindeki tanık, "Öğle yemeğinden sonra ofisine dönüyordum ve bir gürültü duydum. Gökyüzüne baktım. O şey adeta yoktan var oldu veya bir çeşit kara delikten fırlatıldı. Emin değilim çünkü ben bir UFO takipçisi, araştırmacısı veya uzmanı değilim. Bulutlara doğru zum yaptığımda nesnenin tuhaf bir şekilde hareket ettiğini anladım. Şekli garipti, üstündeki yazılar daha da garipti. Fotoğrafları e-posta yoluyla arkadaşlarıma yolladım, onlar da bana bir UFO araştırma grubu ile temas kurmamı önerdi." ifadelerini kullandı. Bu arada tek tanık Amber değil, UFO'yu gören başka kişiler de var.



Secure Team isimli araştırma grubu tanıkların bu çağrılarına yanıt verdi ve "Küp şekilli nesne bariz şekilde bir kara deliğin içinden çıkıyor. Bunun, dünyamıza ait olma olasılığı yok. Üstelik aynı cisme daha önce de araştırmalarımız esnasında rast gelmiştik" açıklamasını yaptı.