Kayıp iş insanı Halit Yukay’dan günler sonra bir iz: Parçalanan teknesinin koltuğu bulundu

CELİL KURŞUN
Abone Ol

Yalova’dan Bozcaada’ya doğru yola çıktıktan sonra teknesi parçalanmış halde bulunan iş insanı Halit Yukay’dan hâlâ haber yok. Arama çalışmaları 10. gününde devam ederken, deniz polisi ve Sahil Güvenlik ekipleri bölgede incelemelerini sürdürüyor. Öte yandan Çanakkale Karabiga kıyısında Yukay’ın teknesine ait bir koltuk karaya vurmuş halde bulundu. İş insanından daha fazla iz bulabilmek için o bölgeye yoğunlaşıldı.

Marmara Adası açıklarında parçalanmış halde bulunan ’Graywof’ isimli yatın sahibi ünlü iş adamı Halit Yukay’ın yat koltuğu, Çanakkale Karabiga’da karaya vurmuş şekilde bulundu.

Bulunan koltuk

4 Ağustos 2025 tarihinde Yalova’dan yola çıkan ve 5 Ağustos’ta Marmara Adası açıklarında parçalanmış halde bulunan ’Graywof’ isimli yatın sahibi ünlü iş adamı Halit Yukay’ı arama çalışmaları devam ediyor. Yatın koltuğu Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Karabiga beldesinde karaya vurmuş şekilde bulundu. Ekipleri bu bölgede çalışmalarını yoğunlaştırdığı öğrenildi.

Halit Yukay

Öte yandan yata çarptığı iddia edilen ’Arel 7’ isimli kuru yük gemisi kaptanı 61 yaşındaki C.T. soruşturma çerçevesinde tutuklanmıştı.

İş insanı Halit Yukay'ın kaybolduğu tekne kazasında yeni detaylar: Kıvanç Tatlıtuğ ile telefonda konuşurken çarpışmış
Jurnal.ist

Kayıp iş insanını aramaya 7. gününde de devam ediliyor: Yeni izler ortaya çıktı
Jurnal.ist