Kişiliğiyle tam bir aslan burcu olduğunu kanıtlayan 5 dizi karakteri

HÜSNA KÖŞGER
Abone Ol

Bulundukları her ortamda hakimiyetlerini kolayca sağlamalarıyla bilinen aslan burcu insanını bir bakışta tanımak kolaydır. Peki ekranın en meşhur aslan burcu karakterleri kimler, hiç düşündünüz mü?

Ülkemiz astrolojinin karakter ve kişiliklere olan etkilerinin doğru olup olmadığını sorgulayan büyük bir kesime sahip. Kimileri bunun doğruluğunu iddia eder kimileri de tam tersini.

Her ayın, sahip olduğu çeşitli burçlar ve onların özellikleri bulunmakta. Biz sizler için Ağustos ayının güzide aslan burcu kişilerini seçtik. Lider yapıları, bulundukları her ortamda hakimiyet kurma çabaları ve kendilerinden emin tavırlarıyla bir aslan burcunu farketmemek neredeyse olanaksız.

O halde gelin bu içerikte, ekranın en belirgin 5 aslan burcu karakterini derleyelim. Sizin de eklemek istedikleriniz olursa; yorumlar kısmına bekliyoruz.

5. Doktorlar - Gestapo Fikret

Asistanları yönetmesi ve her şeyden önce uykusunu düşünmesiyle bilinen Gestapo Fikret, bencilliği ve sert tavırlarıyla aklımıza gelen ilk aslan burcu karakterlerinden birisi oluyor.

4. Avrupa Yakası - Şahika Koçarslanlı

Türkiye'nin 14. zenginin kızı, adıyla sanıyla moda ikonası Şahika Koçarslanlı... 6 lahmacunu bir anda yemesi, kimseyle paylaşım yapmaması, bulunduğum her ortamda bir şekilde varlığını hissettirmesiyle bu kulvarda sonuna kadar ben de varım diyor.

3. Ferhunda Hanımlar - Suzi

En yakın arkadaşının evinde bile evin asıl sahiplerinden daha çok sözü geçerdi Suzi'nin. Saf ve temiz halleriyle dikkat çeken Ferhunde'yi, deli dolu üç kızını tek bir çatı altında toplamayı ve kararlarında etkili olmayı çok güzel başarıyordu. Son söz her zaman Suzi'de.

2. Paramparça - Dilara Gürpınar

Para bendeyse söz hakkı da bende diyen Dilara Gürpınar, hem öz kızına hem de büyüttüğü kıza her anlamda baskı kurmasıyla ünlüydü. Öyle ki kızların içlerindeki anne sevgisine bile yön verip onların hayatlarını nasıl şekillendireceğine bile karar veriyordu.

1. Aşk-ı Memnu - Firdevs Yöreoğlu

Şuh kahkahası, kızlarına hatta onların evliliklerine bile uyguladığı baskıyla bir fenomen haline gelen Firdevs Yöreoğlu, aslan burcu insanları deyince akla gelen ilk isimlerden biri oluyor. Sahip olduğumuz isimle nasıl marka oluruz dersleri almak için adresimiz belli.