Konseri biten Sertab Erener şarkı söylemeye devam etti

HÜSNA KÖŞGER
Abone Ol

Bodrum antik tiyatroda konser veren Sertab Erener konser bitmesine rağmen sahneyi terk etmedi.

Yaz konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatro'da konser veren ünlü şarkıcı Sertab Erener, konser bitmesine rağmen sahneyi terk etmeyince dinleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Başarılı kariyeri ve güçlü yorumuyla Türk pop müziğinin efsane isimlerinden olmayı başaran Sertab Erener, Bodrum Antik Tiyatro'da hayranlarıyla buluştu.

Sertab Erener

Konseri izleyenler arasında yer alan engelli bir hayranı Sertab Erener şarkı söylerken sık sık ailesinin yardımıyla ayağa kalkıp dansları ile şarkılara eşlik etti. Bu durumu fark eden Erener, ’’Senin sevgin kazanabilmek ne büyük bir mutluluk’’ diyerek hayranını Antik Tiyatroyu dolduran binlerce kişiye alkışlattı.

Sezen Aksu 3 saat sahneden inmezdi

Setab Erener ve Sezen Aksu


Kariyerine Sezen Aksu’nun vokalisti olarak başlayan Sertab Erener, ’Minik Serçe’yi de unutmadı. Erener, ’’Siz yine şanslısınız. Sezen Aksu sahneden üç saat inmezdi. Siz yine şanslısınız iki saatte benden kurtuldunuz. Orkestrası ihtiyaç gidermek için müsaade isterdi Sezen Aksu’dan. Kıymetimi bilin...’’ sözleriyle ustasına Bodrum’dan selam gönderip ’’İyi ki varsın Sezen Aksu’’ dedi.